”Sain kuumat aallot kuriin”

Susanne on työskennellyt luontaistuotteiden parissa ja tietää, miten luonto voi tukea kehoa. Kun kuumat aallot iskivät vaihdevuosien aikana, oli hänelle itsestään selvää, että hän valitsee luontaisen vaihtoehdon. Nykyään kuumia aaltoja on vähemmän ja nekin menevät nopeammin ohi.

Puna-apila auttaa vähentämään kuumuutta ja hikoilua. Salvia vahvistaa hiuksia hormonaalisen epätasapainon yhteydessä. Sisältää myös B6-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja säätelemään hormonitasapainoa.

Kun kiusalliset kuumat aallot alkoivat olla Susannelle liikaa, oli itsestään selvää, että hän etsi luonnollisiin ainesosiin perustuvaa helpotusta. Hyvä ystävätär suositteli hänelle Wellvitan puna-apilaa ja salviaa sisältävää Menofloraa.

- Kaikki ainesosat olivat minulle luontaistuote-myyjäajoiltani tuttuja, ja yhdistelmä tuntui luotettavalta, Susanne kertoo. 

Hän on monien muiden naisten kanssa samaa mieltä siitä, että vaihdevuodet ovat elämänvaihe, joka on kohdattava mahdollisimman luonnollisesti.

Menofloran sisältämät puna-apila- ja salviauutteet ovat hellävaraisia eivätkä millään tavoin estä vaihdevuosien etenemistä, vaan auttavat kehoa selviytymään niihin liittyvistä haasteista.
Susanne seurasi vakaumustaan ja ystävättärensä neuvoa. Hän tilasi Wellvitan verkkokaupasta Menoflora-paketin eikä pettynyt, päinvastoin.

-Unohdin ottaa Menofloraa viikon ajan. Huomasin sen siitä, kun kuumat aallot palasivat yhtäkkiä. En tule toistamaan sitä virhettä.

Helpotus kuumiin aaltoihin

Menofloran ainesosat toimivat minulle erinoimaisesti. Minulla on edelleen kuumia aaltoja, mutta nyt ne ovat lyhyempiä ja menevät huomattavasti nopeammin ohi. Tunnen olevani jälleen omassa kehossani ja nautin elämästäni, hän kertoo.

Menofloran ottaminen saattaa toisinaan unohtua, kun kuumat aallot ovat vähentyneet, eikä niitä tule ajatelleeksi. Näin on käynyt Susannellekin. 

- En ottanut Menofloraa viikkoon ollessani matkoilla. Tajusin sen, kun kuumat aallot yllättäen palasivat. Sitä ei tule tapahtumaan toista kertaa, vakuuttaa Susanne.

- Haluan kehoni jatkossakin tuntuvan yhtä nuorelta kuin mieleni ja sydämeni, hän nauraa.

Sinun vartalo,sinun vaihdevuodet. Poimi luonnosta kasveja, joilla saat kehon luonnolliset muutokset hallintaan.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Susanne ja tilaa Menoflora heti