”Olen saanut energisyyteni takaisin”

Kun sarja onnettomuuksia pakotti Flemmingin lopettamaan mittavan työuransa, se muutti muuten iloista ja ahkeraa miestä ihmisenä. Pitkän väsymyksen ja uupumuksen täytteisen jakson jälkeen Flemmingillä on jälleen energiaa olla aviomies, isä ja isoisä, jollainen hän haluaa olla. Ja pilke on palannut taas hänen silmäkulmaansa elämänilon myötä.

Ruusujuuri edistää ihanteellista henkistä ja kognitiivista toimintaa, kun taas schisandra edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja stressinhallintaa. Energon sisältämä B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Flemming voitti väsymyksen ja sai elämäniloa

Monen väsymyksen ja uupumuksen varjostaman kuukauden jälkeen tanskalaisella Flemmingillä on taas energiaa olla se aviomies, isä ja isoisä, joka hän haluaakin olla. Ja pilkekin on palannut silmäkulmaan.

Flemming on aina ollut toimelias, työnteosta nauttiva mies, jolta energiaa ei ole puuttunut. Hän teki pitkän uran autonkuljettajana, mutta joutui työperäisten vammojen vuoksi jäämään pois työelämästä. Elämänmuutos teki hänestä aivan toisen ihmisen: iloisesta ja ahkerasta miehestä tuli ärtynyt ja uupunut, eikä mikään enää huvittanut.

Voimattomuus ja väsymys saivat hänet äkäiseksi, ja hän saattoi hermostua aivan syyttä.

- Olen uskomattoman onnellinen ja kiitollinen siitä, että olen saanut energiani ja elänäniloni takaisin. Nyt olen jälleen aviomies, isä ja ennen kaikkea isoisä, joka haluan olla.

Lisää energiaa arkeen

Sattumalta Flemming näki esitteen energiavalmiste Energosta. Hän päätti kokeilla tuotetta.

– Minulle tuote on toiminut hyvin. Olen taas virkeä ja hyväntuulinen ja jaksan paremmin tehdä asioita, Flemming kertoo tyytyväisenä.

Hyväntuulista, hymyilevää miestä katsoessaan ei uskoisi, että hän aiemmin murjotti ja sätti muita. Onneksi se aika on jo mennyttä!

– Olen todella iloinen ja kiitollinen Energo-valmisteen ainesosien tuomasta energiasta ja jaksamisesta, sanoo Flemming hymyillen.

– Nyt olen taas se aviomies, isä ja etenkin isoisä, joka haluankin olla, hän toteaa.

Enemmän energiaa, vähemmän stressiä, väsymystä ja keskittymisen ongelmia. Siitä on Energo tehty.

KIINNOSTUITKO?

Tee kuten Flemming ja tilaa heti Energo