5 vinkkiä normaalin eturauhasen tueksi

Eturauhanen sijaitsee pojilla ja miehillä lantion alaosassa lähellä virtsaputkea. Sen olemassaolon tulee huomanneeksi yleensä vasta myöhemmässä vaiheessa elämää. Iäkkäämpänä miehenä voi tuntua siltä, ettei virtsaaminen ole yhtä helppoa kuin ennen. Onneksi on olemassa keinoja, joilla voit tukea normaalia virtsaamista ja eturauhasta.

Miehen eturauhanen

Eturauhanen tunnetaan myös nimellä prostata. Se on pienen kiivihedelmän kokoinen ja muotoinen rauhanen lähellä virtsaputkea. Sen olemassaolon tulee huomanneeksi yleensä vasta myöhemmällä iällä.

Virtsaamisongelmat voivat johtua sairaudesta, joka on lääkärin hoidettava. Jos sinulla on vakavia ongelmia tai ongelmasi pahenevat, suosittelemme, että hakeudut lääkärin hoitoon.

Tyytyväiset käyttäjät kertovat kokemuksistaan

Meillä on yhä enemmän ja enemmän asiakkaina miehiä, jotka käyttävät kasviperäistä Prostabona Plussaa ylläpitääkseen normaalia virtsaamista. Tuotteen huolella valitut ainesosat ylläpitävät normaalia eturauhasen toimintaa ja normaalia virtsaamista. Tuote tuntuu toimivan, sillä viimeisimmän tyytyväisyystutkimuksemme mukaan jopa 81 % koki saavansa siitä apua.