Laihdu kestävästi: 

Chili ja kuitu painonpudotuksessa 

Jos haluat laihtua, suurin haaste ei välttämättä ole syömäsi ruoka, vaan pikemminkin se, miten suuria annoksia syöt.

Ruokahalun hillitseminen ei ole helppoa, kun kulinaarisia houkutuksia riittää, varsinkin jouluna. Siksi monien on vaikea palata terveellisiin ruokailutottumuksiin juhlapyhien jälkeen. Vatsa on saanut riittävästi ravintoa, mutta silti tuntuu, että pitäisi napostella lisää. Tiedätkö tunteen? Siinä tapauksessa testaa glukomannaanikuitua ja chiliä.  

Huijaa vatsaasi 

Jos haluat aloittaa laihdutuksen uuden vuoden alussa, ruokahalun kuriin laittamisesta on hyvä aloittaa. Vaikka liikunta ja terveellinen ruokavalio ovatkin erittäin tärkeitä, on helpompi laihtua, kun vatsa ei ole koko ajan nälkäinen.

Kaloreita tulee polttaa enemmän kuin mitä niitä nautit ja juuri siinä ChiliTrimin sisältämä glukomannaani voi auttaa sinua. Se täyttää vatsaa, joten sinne mahtuu vähemmän ruokaa. Näin vältät ylensyöntiä.

Lisäksi chili auttaa kehoa käyttämään energiaa ja tehostaa aineenvaihduntaa. Yhdessä glukomannaanikuidun kanssa se auttaa sinua onnistumaan.

Näin toimii ChiliTrim:

5 vinkkiä huonojen tapojen katkaisemiseen 

Tottumuksemme ovat usein niin olennainen osa arkeamme, ettemme edes huomaa niitä. Ne ovat tiedostamattomia toistoja, joita on vaikea rikkoa. Seuraavassa on 5 vinkkiä siitä, miten erotat hyvän tavan huonosta.  

1. Aloita tunnistamalla, mitä tapoja sinulla on.  

2. Merkitse ne, joista haluat luopua. 

3. Mieti, milloin sorrut huonoihin tottumuksiin. Syötkö esimerkiksi epäterveellistä ruokaa, kun tunnet olosi stressaantuneeksi? Tai kun katsot televisiota? 

4. Korvaa tunnistamasi tavat terveellisemmillä valinnoilla ja toista niitä, kunnes niistä tulee tiedostamattomia toimintoja.  

5. Pidä tavoite mielessä!  

ChiliTrim

Laihduta chilin ja kuidun avulla

ChiliTrim perustuu chiliin, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja glukomannaaniin, joka edistää painonpudotusta, kun sitä nautitaan osana vähäenergistä ruokavaliota. Sisältää myös kromia, joka auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa.