Syviä ryppyjä vai hienoja juonteita otsassa?

Miten rypyt syntyvät?

Kaikki ihmiset ikääntyvät, ja jokaiselle tulee yksilölliset rypyt aikanaan. Lopputulos riippuu pitkälti siitä kumpaa sukupuolta edustamme. Millaisia ryppyjä sinulle on odotettavissa? Mitä voit tehdä rypyille, kun ne ilmestyvät?

Alle 65-vuotias

  • Otsa: Tutkimuksen mukaan miehillä on syvemmät otsarypyt kuin naisilla.
  • Silmät: Sukupuolella ei ole merkitystä silmien ryppyihin.
  • Suu: Tutkimuksen mukaan miehillä on syvemmät rypyt kuin naisilla.
  • Koko kasvot: Yleensä miehillä on syvemmät rypyt, mutta tämä ei välttämättä tarkoita, että niitä olisi enemmän. 

65 vuotta tai vanhempi

  • Otsa: Kun naiset täyttävät 60 vuotta, he alkavat saavuttaa miesten otsaryppyjen syvyyden. Naisten rypyt voivat olla jopa syvempiä.
  • Suu: Naisten rypyt ovat syvempiä kuin miesten tai ovat samalla tasolla.
  • Silmät: Naisten rypyt ovat syvempiä kuin miesten tai ovat samalla tasolla.
  • Koko kasvot: Tässä iässä naisilla on todennäköisemmin enemmän ja syvempiä ryppyjä kuin miehillä. Tämä johtuu osittain vaihdevuosien jälkeisestä estrogeenin vähenemisestä. Onneksi voimme tehdä paljon vähentääksemme ryppyjä.

Tsukahara K, Hotta M, Osanai O, Kawada H, Kitahara T, Takema Y. Gender-dependent differences in degree of facial wrinkles. Skin Res Technol. 2013 Feb;19(1):e65-71. 

[col=#054346/Miksi iho vanhenee?]

Kollageeniproteiini auttaa pitämään ihon sileänä. Sekä miehen että naisen keho tuottaa kollageenia luonnostaan, mutta noin 25 vuoden iästä lähtien se alkaa vähentyä. 80-vuotiaana kollageenia on elimistössämme noin 68 prosenttia vähemmän. Naisilla vaihdevuodet ovat suurin tekijä tähän vähenemiseen, sillä estrogeenitasojen laskiessa myös kollageeni elimistössä vähenee. 

Näin vähennät ryppyjä

Kosteusvoide voi tarjota välitöntä hoitoa ulkoisesti, mutta Collagen Skin Improver -kollageenijauheella autat ihoasi sisältäpäin. Tuotteen sisältämä kollageeni imeytyy suoraan verenkiertoon, jossa se tukee ihon rakenteen uudelleenrakentamista. Näin saat vaikutuksen kaikille ihoalueille. Tutkimukset ovat osoittaneet lupaavia tuloksia!

Huomattavasti vähemmän ryppyjä

100:lle 45-65-vuotiaalle naiselle tehty tutkimus¹ osoitti, että ryppyjen määrä väheni merkittävästi, kun Collagen Skin Improverin sisältämää kollageenia käytettiin. Tutkimus kesti 4 viikkoa ja se oli niin sanottu sokkotutkimus, jossa osalle tutkittavista annettiin tietämättään inaktiivista lumejauhetta. He kokivat vain minimaalisen vaikutuksen. Aktiivista ainetta eli kollageenia saaneilla oli kuitenkin huomattavasti vähemmän ryppyjä ja ihon ylemmän kerroksen prokollageenin määrä kasvoi 60 prosenttia.

¹Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix SynthesisProksch E., Schunck M., Zague V., Segger D., Degwert J., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, December 2013

Collagen Skin Improver

Ikääntymisen merkkeihin

Verisol®-kollageenista valmistettu Collagen Skin Improver on Wellvitan suosittu anti-age-tuote. Kollageeni lisää ihon kimmoisuutta ja rakennetta sekä vähentää juonteita ja selluliittia. Neutraalinmakuinen jauhe (2,5g) toimitetaan annospusseissa, joita nautitaan yksi päivässä.

Kertatilaus
49,95 €
Kestotilaus 30 Annospussia/joka kuukausi Säästä 10 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
19,95 €
-50% 1. toimituksesta 19,95 €
Hinta sis. toimituskulut 24,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 39,95 €
Hinta sis. toimituskulut 44,9 €

Vain 1.33 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00