Aivojumppaa

Voiko parempaa muistia ja keskittymiskykyä treenata?


Lyhyesti vastattuna KYLLÄ.

Aivojumppa toimii, ja tältä sivulta löydät ohjeita täydellisen treenin kokoamiseen.

Aivot kuin 25-vuotiaalla

Kadonneita avaimia ja unohtuneita salasanoja. Elämässä on paljon muistettavia asioita, ja ikä vaikuttaa kognitiivisiin kykyihimme. Siksi on tärkeää pitää itsemme virkeinä aivojumpan avulla.

Kehon fyysisen kunnon lisäksi myös aivojemme on pysyttävä kunnossa. Iäkkäisiin ihmisiin liittyy monia ennakkoluuloja. Heitä pidetään huonoina oppimaan uusia asioita ja heidän terävyytensä heikkenee vuosien myötä. Itse asiassa 70-vuotiaalla voi olla 25-vuotiaan aivot. Se vain vaatii harjoittelua.

Koleile Remitalia puoleen hintaan

Tue aivojen toimintaa

Tarvitsetko tukea pitääksesi aivot kunnossa? Ginseng auttaa ylläpitämään muun muassa elinvoimaa, valppautta ja henkistä terävyyttä. Bacopa monnieri edistää normaalia verenkiertoa, joka on yhteydessä aivojen suorituskykyyn. Se myös ylläpitää hyvää muistia ikääntyessä.

Aivojen lyhyt historia

Pienenä lapsena aivomme kasvavat. Kuusivuotiaana ne ovat jo niin suuret, että ne ovat jo 90 prosenttia aikuisen aivojen koosta. 30-40-vuotiaana aivot alkavat kutistua, ja 60-vuotiaana ne ovat muuttuneet niin merkittävästi, että se vaikuttaa kognitiivisiin kykyihimme. 

Lisäksi myös verenkiertojärjestelmä muuttuu, mikä johtaa lisääntyneeseen väsymykseen ja energian vähenemiseen. Monien on vaikeampi muistaa asioita ja uusien tuttavien nimiä. 

On tärkeää harjoittaa aivoja koko elämän ajan antamalla niille päivittäisiä haasteita. Toisin sanoen, jos et harjoita aivojasi, et voi odottaa niiden pysyvän vahvoina.

Tutkimusten mukaan [col=#20BB8B/uuden kielen opiskelu on hyödyksi aivoillemme] – ja mitä vaikeampaa, sitä parempi.

Millainen on täydellinen aivojumppa?

Jotkut rakastavat pallopelejä, toiset taas joogaa. Jokaiseen makuun löytyy varmasti myös erilaisia aivoja kehittäviä aktiviteetteja. 

Jos pidät numeroista ja logiikasta, kannattaa kokeilla Sudokua, ja jos rakastat sanoja, kannattaa harkita Scrabblea tai ristisanatehtäviä. Tällaiset pelit ovat helppo ottaa osaksi päivittäisiä rutiineja.

Kannattaa harkita myös suurempia projekteja, kuten uuden vieraan kielen oppimista. Tutkimusten mukaan uuden kielen oppiminen on hyödyllistä aivoillemme. Mitä vaikeampi kieli, sitä parempi se on aivoille. 

5 hyvää tapaa pitää aivot terävinä

Remital

Älykäs valinta aivojen tueksi

Bacopa monnierista, ginsengista ja muista ravinteista valmistettu Remital on Wellvitan älytuote. Bacopa monnieri tukee muistia ja keskittymiskykyä. Ginseng edistää valppautta ja virkeää mieltä. B6-vitamiini ja niasiini vähentävät väsymystä.

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 60 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Vain 0.73 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00