Vieläkin vihreämpi

Kestävä kehitys Wellvitalla

Me Wellvitalla arvostamme luontoa. Sieltä saamme raaka-aineet moniin tuotteisiimme sekä myös inspiraation. Haluamme olla koko ajan entistä vihreämpiä.

Siksi olemme aloittaneet hankkeen, jonka tavoitteena on pienentää hiilijalanjälkeämme asteittain vuoteen 2024 mennessä. Tavoitteena on parempi energiaoptimointi, vähemmän pakkausmateriaalin käyttöä ja ympäristöystävällisempien materiaalien suosiminen. Me muutamme sanat teoiksi. Matka kohti päämäärää on alkanut!

Voit seurata aloitteitamme tällä sivulla.

Näin voimme pienentää ilmastojalanjälkeämme

Lähetämme vuosittain yli 600 000 pakettia asiakkaillemme. Emme voi luopua pakkauksista, mutta voimme tehdä parhaamme ympäristön suojelemiseksi valitsemalla luontoa kunnioittavat materiaalit ja myös niiden materiaalien parhaat valmistustavat. Paljon on jo tapahtunut, mutta lisää on vielä tulossa!

Yritysten sosiaalinen vastuu (CSR)

Meille kestävä kehitys on vastuun ottamista yhteiskunnasta, ympäristöstä ja ihmisistä ympärillämme. Uudet ympäristöaloitteemme ovat osa laajempaa suunnitelmaa, jolla YK:n kestävän kehityksen tavoitteet sisällytetään yritysten yhteiskuntavastuun strategiaa.

CSR on lyhenne sanoista "Corporate Social Responsibility" (yritysten sosiaalinen vastuu). Raportti on englanninkielinen ja siinä esitetään katsaus meneillään oleviin ja tuleviin aloitteisiin CSR:n tiimoilta.