Meistä

Me Wellvitalla osaamme kaksi asiaa erityisen hyvin. Valmistamme huippulaatuisia tuotteita, jotka tukevat sinun hyvinvointia elämäsi eri vaiheissa ja tarjoamme erityisen hyvää ohjausta sekä asiakaspalvelua.

Olemme täällä sinua varten.

Skandinaavista laatua jo vuodesta 1983

Torben Pedersen kylvi Wellvitan menestyksen siemenen Tanskassa yli 40 vuotta sitten. Pieni perheyritys juurtui, kasvoi ja toimi pian eri puolilla Skandinaviaa.

Vuonna 2010 Wellvita sai nykyisen nimensä ja samaan aikaan aloitimme tuotteidemme myynnin verkossa. Ensimmäinen askel yrityksen menestykselle oli otettu: myimme laadukkaita tuotteita ilman kalliita välikäsiä suoraan asiakkaille. Hioimme palvelumme niin, että se on asiakkaillemme helppoa, kätevää ja edullista.

Nykyään Wellvita on luontaistuotealan yritys, joka toimii Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Saksassa, Alankomaissa ja Belgiassa. Pääkonttorimme sijaitsee Esbjergissä, josta koko tarina alkoi. 70 työntekijäämme työskentelee Kööpenhaminan, Jonseredin, Åmlin ja Kirkkonummen toimipisteissä.

Asiakasystävälliset hinnat ja toimiva verkkokauppa eivät kuitenkaan ole ainoa syy Wellvitan menestykseen. Vaikka tuote olisi kuinka tehokas tahansa, toimii se entistäkin tehokkaammin, kun sen yhdistää asiantuntevaan asiakaspalveluun. Arkipäivinä sinua palvelevat tuoteasiantuntijat tavoitat helposti puhelimitse. Heiltä saat arvokkaita neuvoja, selkeitä ohjeita ja heidän ydinosaamistaan - vahvaa tuoteasiantuntemusta.

Pidä kehostasi huolta koko elämäsi ajan

Tuemme kaikkien hyvinvointia, mutta erityisen hyvin tunnemme keski-ikäisten ja keski-iän ylittäneiden kohtaamat arjen haasteet. Moni on huomannut, että hyvinvointia tukemalla, käsillä on elämän parhaat ajat. Tunnet ehkä jo ne asiat, jotka nostavat elämänlaatuasi ja teet elämässäsi tilaa niille. Ota meidät osaksi matkaasi ja me jaamme kaiken kokemuksemme kanssasi siitä, miten iän tuomat haasteet muutetaan onnellisiksi arjen hetkiksi, jotka ovat täynnä elämää.

Vuosikymmenien kokemuksella voimme tukea hyvinvointiasi ja aktiivista arkeasi. Elämänlaatua parantavat tuotteemme ja pitkä kokemuksemme tekevät arjestasi parasta mahdollista.

Suoraan luonnosta ja parasta teknologiaa hyödyntäen

Yksinkertainen on kaunista. Luonnosta löytyy monia kasveja, juuria, marjoja, kukkia tai vaikkapa puita, joilla voimme tukea terveyttämme ja hyvinvointiamme. Useita eri ainesosia on käytetty jo vuosisatojen ajan niiden hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi. Osalla niistä on todettu tutkimusten jälkeen olevan fysiologisia vaikutuksia. Wellvitan toiminta perustuu tietoon, vahvaan kokemukseen ja perinteeseen, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Tunnemme luonnon tarjoamat mahdollisuudet, uusimman tutkimustiedon sekä miten nämä yhdistetään edistyneen teknologian kanssa.