Wellvita – luotettava verkkokauppa

Sinun turvallisuus, Wellvitan läpinäkyvä toiminta ja meidän läheinen asiakassuhde ovat Wellvitalla etusijalla. Nämä ovat olleet liiketoimintamme perustana alusta lähtien. Haluamme luoda turvallisen ostokokemuksen kaikille. Tarjoamme erikoistukea sinulle, joka koet verkko-ostokset haastaviksi sekä palvelemme myös sinua hyvin, jolle ne ovat jo arkipäivää.

Verkkosivustollamme voit hallita tilauksiasi, muuttaa tilaustesi lähetyspäiviä ja varata soittoajan tuoteasiantuntijoillemme. Voit myös soittaa suoraan numeroon 09-615 00 516 (asiakaspalvelu on avoinna ma-to 8-16.00 ja pe 8-14.30). 

Olemme täällä sinua varten. 

On monta hyvää syytä, miksi valita meidät

Voit hallinnoida tilauksia itse

Liiketoimintamme perustuu turvallisuuteen. Juuri siksi olemme tehneet tilauksen hallinnoinnista helppoa ja yksinkertaista. Verkkosivustollamme voit keskeyttää toimitukset, lykätä niitä tai aktivoida kestotilauksen uudelleen juuri silloin, kun se sinulle sopii parhaiten. Sinä päätät.

Jätä verkkosivuillamme soittopyyntö tai soita meille, kun tarvitset asiakaspalvelua:09-615 00 516. Palvelemme sinua ma-to 8-16.00 ja pe 8-14.30. Saat meidät helposti kiinni.

 

Helppo maksaminen asiakastilin kautta

Wellvitan asiakkaana voit hallita tilauksiasi ja makaa laskujasi helposti. Asiakastilin kautta voit aktivoida automaattisen maksutavan, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia eräpäivistä. Asiakastililtä löydät helposti myös kaikki laskusi. Siirry tästä asiakastilillesi.

 

Toimitus suoraan postilaatikkoon 

On turvallista ja helppoa, kun toimitukset saapuvat omaan kotipostilaatikkoon sen sijaan, että niitä pitäisi noutaa jostakin. Suurin osa tuotevalikoimastamme on suunniteltu niin, että ne mahtuvat kätevästi postilaatikkoon.

 

Huippupisteet Trustpilotissa

Wellvitan menestys perustuu tyytyväisiin ja uskollisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme luottamus on mittari, jolla mittaamme onnistumistamme ja teemme joka päivä töitä sen eteen. Siksi uskomme, että Trustpilot tarjoaa sinulle asiakkaana arvokasta tietoa meistä.

Trustpilot-sivustolla sinulla on mahdollisuus lukea, miten muut asiakkaat arvioivat kokemuksiaan Wellvitasta. Yli tuhannelta asiakkaalta saadun arvosanan 4/5 perusteella voimme todeta, että meihin luotetaan.

 

Kaksikielistä asiakaspalvelua suurella sydämellä

Aikana, jolloin asiakaspalvelu tapahtuu enenevissä määrin etäkontaktilla, haluamme tarjota mahdollisimman henkilökohtaista palvelua. On tärkeää, että sinua ei jätetä kysymystesi kanssa yksin, vaan saat meihin helposti yhteyden. Suomalaiset työntekijämme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi sekä suomeksi että ruotsiksi - aina suurella sydämellä.

 

Skandinaavista laatua

Meillä on yli 35 vuoden kokemus luontaistuotteista ja keräämme koko ajan lisää tietoa luonnon tarjoamista ainesosista. Hankimme tarkkaan valikoituja ainesosia ympäri maailmaa sekä kehitämme ja valmistamme tuotteet itse omalla tehtaallamme Tanskassa. Siten voimme tarjota laadukkaita tuotteita suoraan asiakkaillemme ilman kalliita välikäsiä ja ennen kaikkea turvallisuuttasi vaalien.  

 

Turvalliset tuotteet 

Kaikki tuotteemme valmistetaan farmaseuttisen valvonnan alaisuudessa EU:ssa. Noudatamme EFSA:n (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen) julkaisemia asetuksia ja sääntöjä. EFSA:n tehtävänä on tarjota riippumatonta, tieteellistä neuvontaa esimerkiksi elintarvikkeista, joihin kuuluvat myös ravintolisät ja luontaistuotteet.

Lue lisää: http://www.efsa.europa.eu/