Suositukset

Kamppailetko sinä jonkun vaivan tai jopa kahden kanssa? Olemme koonneet asiakkaidemme kertomuksia heidän kokemuksistaan, jotta sinä voit oppia, miten tuotteidemme ainesosat ovat auttaneet muita. Tarinoita löytyy laidasta laitaan, aina nesteen kertymisestä kehoon, väsyneistä jaloista ja turvonneesta vatsasta hiusongelmiin.

Etsi haluamasi tuote tai tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Aivoni tuntuvat virkeiltä!

Aivoni tuntuvat virkeiltä!

77-vuotias Knud ihmetteli, miksi Sudoku-pelin numerot kutistuivat ja ratkaisun keksiminen kesti kauemmin kuin ennen. Aivotoiminta, näköhaasteet ja heikentynyt kuulo voivat kuulostaa irrallisilta, mutta itse asiassa niillä on paljon tekemistä toistensa kanssa. Tämän Knud ymmärsi lukiessaan artikkelin verenkierrosta.

Jalkani olivat aivan väsyneet, kun tulin kotiin töiden jälkeen

Jalkani olivat aivan väsyneet, kun tulin kotiin töiden jälkeen

Vuosi sitten 55-vuotiaan Marien keho teki tenän. Jalat tuntuivat painavilta puupölkyiltä useiden tuntien myymälätyöskentelyn jälkeen, ja muutoin aktiivisia elämäntapoja noudattanut Marie vietti kaikki iltansa nojatuolissa jalat ylös nostettuina. Vesijumppa ja pyöräily jäivät tauolle. Lopulta Marie turvautui pieneen ruskeaan pilleriin.
Jalkoihini ei enää kerry nestettä ja ne ovat kevyemmät!

Jalkoihini ei enää kerry nestettä ja ne ovat kevyemmät!

Kolme vuotta sitten Ilene oli monelle tutun haasteen edessä, nimittäin raskaiden ja väsyneiden jalkojen. Se tunne hiipi hänen jalkoihinsa aina päivän mittaan. Hänen kehoonsa kertyi usein liikaa nestettä ja se veti häneltä puhdin pois. Hän luki yhdestä artikkelista, miten hän voisi saada helpotusta, ja se osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Nyt hän suosittelee muita ottamaan mallia hänestä.

Minusta oli tullut sohvaperuna. Energia oli vain tiessään!

Minusta oli tullut sohvaperuna. Energia oli vain tiessään!

Koronapandemian jälkeen Anders tunsi jääneensä negatiivisen kierteen vangiksi. Hän viihtyi vain sohvalla ja kieltäytyi usein ystäviensä kutsuista. Samaan aikaan hän huomasi olevansa haluton, ja se oli hänelle uutta. Hän sai piristysruiskeen miehille suunnitellusta ravintolisästä, ja bonuksena mielenkiinto seurusteluun palasi.

Nyt saan taas laitettua kenkäni jalkaan helposti!

Nyt saan taas laitettua kenkäni jalkaan helposti!

Anna-Maria tietää, mitä on olla jatkuvasti liikkeellä, sillä hänen intohimonsa arkkitehtuuriin on vienyt häntä eri puolille maailmaa. Toisinaan hän on kamppaillut kehoon kertyneen nesteen kanssa. Hänen jalkoihinsa kertyi liikaa nestettä, joten kenkiä ja sandaaleja oli vaikea saada jalkaan. Hektisen arkkitehdin työn vuoksi Anna-Maria ei ehtinyt keskittyä ongelmaan, mutta kun hän jäi eläkkeelle, hän päätti tehdä asialle jotain. Hän löysi ratkaisun luonnosta.
Näin sain apua limakalvoilleni

Näin sain apua limakalvoilleni

Kun Sussin vaihdevuodet alkoivat, hän oli monelle naiselle tutun ongelman edessä. Iho ja limakalvot kuivuivat. Hän tunsi sen kaikkialla kehossaan, mutta suurimmat haasteet kohdistuivat sukuelinten alueelle. Kokemus sai Sussin ymmärtämään, että hänen oli tehtävä enemmän normaalien limakalvojen ylläpitämiseksi.
Näin sain kevyet ja nätit jalat

Näin sain kevyet ja nätit jalat

Jette on aina rakastanut tanssimista, mutta pitkään hänen väsyneet jalkansa vaikeuttivat tanssilattialle pääsyä. Vasta, kun hän kokeili Venoletin ainesosia, hän löysi jälleen tanssimisen ilon.

Näin ylläpidän nestetasapainoa jaloissani

Näin ylläpidän nestetasapainoa jaloissani

Bibbi on jalkojen päällä useita tunteja päivässä. Puutarhan omistajana hän aloittaa työt aikaisin ja lopettaa myöhään. Hän kastelee kasveja, kitkee rikkaruohoja ja palvelee asiakkaita. Bibbi rakastaa aktiivista elämää ja siksi harvoin istuu paikallaan. Joskus hänen jalkansa olivat niin väsyneet, että hänen oli käytettävä kompressiosukkia selvitäkseen päivästä. Energinen puutarhuri löysi helpotuksen kasvien maailmasta.

Sain helpotusta nivelongelmiini

Sain helpotusta nivelongelmiini

Monan nivelongelma sai hänet sulkeman yrityksensä ovet. Hänen siskonsa suositteli hänelle Movizin Complexia, josta hän sai nivelilleen helpotusta. Nyt hän on jälleen kokopäivätyössä.
Suosittelen kokeilemaan

Suosittelen kokeilemaan

Steenillä oli ollut ongelmia nivelten kanssa jo pitkään ja se vaikeutti hänen arkeaan. Varsinkin kyykistely tuotti hänelle ongelmia. Eräänä päivänä Steen luki Movizin Complexista lehdestä ja päätti kokeilla sitä. Nykyään hän on aktiivinen mies ja on jopa osallistunut muutamiin maratoneihin.

Uusi rakkaus kukoistaa

Uusi rakkaus kukoistaa

Muutaman rakkauden huumaavan vuoden jälkeen Helge alkoi kuitenkin kokea haasteita makuuhuoneessa. Keho ei toiminut kuten haluaisi ja aina ei oikein ollut energiaa. Helge tarttui tilaisuuteen löytäessään ravintolisän, joka edistää hyvää seksielämää. Nykyään hän nauttii aktiivisesta avoliitosta ja tuntee itsensä mieheksi…
Vihdoinkin helpotusta ailahtelevalle vatsalleni

Vihdoinkin helpotusta ailahtelevalle vatsalleni

Sarin elämää rajoittivat pitkään hankalat ruoansulatusvaivat ja ruokailun
jälkeinen turvotus. Hän päätti kokeilla ystävän suosituksesta voikukka- ja
latva-artisokkauutteita sisältävää Macoform-ravintolisää. Nyt Sarin vatsa on rauhoittunut ja hän pystyy taas nauttimaan hyvästä ruoasta.