Hiuksissani on jälleen vahvuutta

Hiuksissani on jälleen vahvuutta

Vuosi sitten Mia huomasi huomasi hiustensa ohenevan. Päänahka kuulsi ja jakaus tuntui ikään kuin levinneen. Oli sanomattakin selvää, ettei hän ollut tyytyväinen hiuksiinsa ja hän oli turhautunut, kun joutui aina kylppärissä pelastamaan tilannetta. Mia Kristensen aloitti sittemmin Hair Grow:n käytön.
Tunnisteet: Hair Grow
Nyt saan taas laitettua kenkäni jalkaan helposti!

Nyt saan taas laitettua kenkäni jalkaan helposti!

Anna-Maria tietää, mitä on olla jatkuvasti liikkeellä, sillä hänen intohimonsa arkkitehtuuriin on vienyt häntä eri puolille maailmaa. Toisinaan hän on kamppaillut kehoon kertyneen nesteen kanssa. Hänen jalkoihinsa kertyi liikaa nestettä, joten kenkiä ja sandaaleja oli vaikea saada jalkaan. Hektisen arkkitehdin työn vuoksi Anna-Maria ei ehtinyt keskittyä ongelmaan, mutta kun hän jäi eläkkeelle, hän päätti tehdä asialle jotain. Hän löysi ratkaisun luonnosta.
Tunnisteet: Nestevex
Näin pidän kolesterolit kohdillaan

Näin pidän kolesterolit kohdillaan

Monien tavoin Sally ei juurikaan ajatellut kolesterolia. Neljä vuotta sitten hänellä ei enää ollut vaihtoehtoa, vaan hänen oli kohdattava asia. Cholemin Complexin luontaiset ainesosat tuntuivat hänestä hyvältä lähestymistavalta kolesterolin hallintaan.
Tunnisteet: Cholemin Complex
Näin sain apua limakalvoilleni

Näin sain apua limakalvoilleni

Kun Sussin vaihdevuodet alkoivat, hän oli monelle naiselle tutun ongelman edessä. Iho ja limakalvot kuivuivat. Hän tunsi sen kaikkialla kehossaan, mutta suurimmat haasteet kohdistuivat sukuelinten alueelle. Kokemus sai Sussin ymmärtämään, että hänen oli tehtävä enemmän normaalien limakalvojen ylläpitämiseksi.
Tunnisteet: Mucoforte
Näin sain kevyet ja nätit jalat

Näin sain kevyet ja nätit jalat

Jette on aina rakastanut tanssimista, mutta pitkään hänen väsyneet jalkansa vaikeuttivat tanssilattialle pääsyä. Vasta, kun hän kokeili Venoletin ainesosia, hän löysi jälleen tanssimisen ilon.

Tunnisteet: Venolet
Näin ylläpidän nestetasapainoa jaloissani

Näin ylläpidän nestetasapainoa jaloissani

Bibbi on jalkojen päällä useita tunteja päivässä. Puutarhan omistajana hän aloittaa työt aikaisin ja lopettaa myöhään. Hän kastelee kasveja, kitkee rikkaruohoja ja palvelee asiakkaita. Bibbi rakastaa aktiivista elämää ja siksi harvoin istuu paikallaan. Joskus hänen jalkansa olivat niin väsyneet, että hänen oli käytettävä kompressiosukkia selvitäkseen päivästä. Energinen puutarhuri löysi helpotuksen kasvien maailmasta.

Tunnisteet: Nestevex
Olen saanut energisyyteni takaisin

Olen saanut energisyyteni takaisin

Kun sarja onnettomuuksia pakotti Flemmingin lopettamaan mittavan työuransa, se muutti muuten iloista ja ahkeraa miestä ihmisenä. Pitkän väsymyksen ja uupumuksen täytteisen jakson jälkeen Flemmingillä on jälleen energiaa olla aviomies, isä ja isoisä, jollainen hän haluaa olla.
Tunnisteet: Energo
Pimeä aika veti mielen matalaksi

Pimeä aika veti mielen matalaksi

Isabelle on matkustanut ympäri maailmaa. Hän on sekä opiskellut että työskennellyt ulkomailla. Kotiinpaluu ei kuitenkaan ollut aivan helppo. Isabelle oli matkoillaan tottunut aurinkoon ja valoon, eikä pimeä houkutellut häntä lainkaan. Arki tuntui raskaalta ja hänellä oli vaikeuksia innostua.

Tunnisteet: Safrosan
Sain helpotusta nivelongelmiini

Sain helpotusta nivelongelmiini

Monan nivelongelma sai hänet sulkeman yrityksensä ovet. Hänen siskonsa suositteli hänelle Movizin Complexia, josta hän sai nivelilleen helpotusta. Nyt hän on jälleen kokopäivätyössä.
Tunnisteet: Movizin Complex
Suosittelen kokeilemaan

Suosittelen kokeilemaan

Steenillä oli ollut ongelmia nivelten kanssa jo pitkään ja se vaikeutti hänen arkeaan. Varsinkin kyykistely tuotti hänelle ongelmia. Eräänä päivänä Steen luki Movizin Complexista lehdestä ja päätti kokeilla sitä. Nykyään hän on aktiivinen mies ja on jopa osallistunut muutamiin maratoneihin.

Tunnisteet: Movizin Complex
Uusi rakkaus kukoistaa

Uusi rakkaus kukoistaa

Muutaman rakkauden huumaavan vuoden jälkeen Helge alkoi kuitenkin kokea haasteita makuuhuoneessa. Keho ei toiminut kuten haluaisi ja aina ei oikein ollut energiaa. Helge tarttui tilaisuuteen löytäessään ravintolisän, joka edistää hyvää seksielämää. Nykyään hän nauttii aktiivisesta avoliitosta ja tuntee itsensä mieheksi…
Tunnisteet: Virizil
Vihdoinkin nukahdan helposti

Vihdoinkin nukahdan helposti

Pia muistelee vuosia jolloin nukahtamisongelmat hallitsivat hänen elämäänsä. Päivisin hän tunsi itsensä ärtyneeksi ja rättiväsyneeksi, mutta siitä huolimatta hän ei pystynyt iltaisin nukahtamaan. Pia yritti helpottaa nukahtamista monin keinoin.
Tunnisteet: Sedaforte