Joachim on nyt ylpeä hiuksistaan


Joachim oli ollut pitkään tyytymätön hiuksiinsa. Ne olivat kuivat, kuluneet ja näyttivät heinäsuovalta. Se ei sopinut hänen tyylitajuunsa, joka on aina ollut hänelle ja hänen perheelleen tärkeässä asemassa. Joachim valitti hiuksistaan äidilleen, eikä aikaankaan, kun äiti löysi ratkaisun.

Peltokorte voi vahvistaa hiuksia ja hiusten kasvua. Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa. Sisältää myös hirssiä, pantoteenihappoa, L-kysteiiniä, kuparia, rautaa ja tauriinia.

Hiukset kuin heinäkasa

Joachimille hiukset ovat tärkeä osa hyvinvointia ja hyvää itsetuntoa.

- Ankeat ja elottomat hiukset ovat kuin ruma puku, jota ei voi riisua. Siitä tulee epävarma olo, Joachim sanoo.

Joachim kirjoittaa ja tuottaa omaa musiikkia. Hän kiertää esiintymislavoilla, ja silloin on tietysti tärkeää näyttää hyvältä. Kotona muoti ja estetiikka on aina ollut tärkeää ja se ajattelumaailma on periytynyt myös Joachimille. Hänen hiuksensa eivät kuitenkaan aina ole olleet sellaiset kuin hän on halunnut.

- Äitini sai aikansa kuulla valitustani siitä, kuinka elottomat, kuluneet ja heinäsuovalta näyttävät hiukseni olivat. Hän oli sitä mieltä, että minun pitäisi käyttää Hair Grow:ta.

Joachimin äiti on itse käyttänyt Wellvitan Hair Grow:ta jo pidemmän aikaa ja ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Hän halusi auttaa Joachimiä, ja niinpä Hair Grow päätyi pojalle lahjapakettiin joulukuusen alle.

Hiukseni ovat nyt vahvemmat ja näyttävät hyvältä, sanoo oman musiikin parissa esiintymislavoja kiertävä Joachim.

Parta kasvaa myös

Joachim aloitti tuotteen käytön optimistisena, sillä olihan hän nähnyt sen vaikutuksen äitinsä hiuksissa.

- Jonkin ajan kuluttua näin ja tunsin eron. Hiukseni tuntuivat terveemmiltä ja vahvemmilta. Ne eivät enää olleet kurittomat ja sotkuiset, vaan vahvistumisen myötä asettuivat paremmin. Nyt harkitsen jopa kasvattavani pitkät hiukset, Joachim virnistää itsevarmasti.

- Bonuksena huomaan positiivisen muutoksen parrassani. Se ei ole enää niin haituvainen kuin ennen.

Joachim ymmärtää, että hiukset ja parta ovat hyvin tärkeä osa miehisyyttä. Ne ovat ihan yhtä tärkeä osa identiteettiä miehille kuin naisillekin hiukset ovat.

- Miehet harvemmin puhuvat hiustenkasvusta. Silti se merkitsee meille paljon, ja siksi haluan jakaa kokemukseni Hair Grow:sta. Haluan todella suositella tätä Wellvitan tuotetta. Se on saanut minun hiukseni voimaan hyvin, ja toivon sen olevan myös muille hyödyksi.

Ravitse hiuksiasi [col=#20BB8B/hiusravinteilla], jotka vahvistavat hiusta ja hiustenkasvua sekä tekevät niistä vahvat!

Kiinnostuitko?

Tee kuten Joachim ja tilaa Hair Grow heti