"Olin jatkuvasti tietoinen turvonneesta vatsastani"


Ilmaa vatsassa ja epämukava olo. Kun Katrine kävi syömässä ulkona ystäviensä kanssa, hänen vatsansa paisui niin, että se näkyi ja tuntui. Hänen vaatteensa kiristivät ja se teki hänen olostaan epämiellyttävän. Useiden epäonnistuneiden dieettien jälkeen hän löysi ratkaisun, joka toimii.

Artisokka tukee maksan puhdistustoimintaa, lievittää vatsan turvotusta ja ilmavaivoja sekä edistää painonpudotusta. Sisältää myös voikukkaa, joka edistää vatsan tasapainoa.

Ehdoton ei tiukoille vaatteille

- Suurin ongelmani oli vatsaan kerääntyvä ilma. Sillä ei ollut väliä söinkö vähän vai paljon tai terveellisesti vai epäterveellisesti. Päivän mittaan pöhöttyminen hiipi aina valtaamaan oloa, kertoo Katrine. 

Katrine joutui keskittymään pukeutumiseensa lähtiessään ulos syömään ystäviensä kanssa. Hän vältti tarkoituksella tiukkoja vaatteita, ja valitsi sellaisia asuja, jotka piilottaisivat vatsan. Hän tiesi, että hyvä ruoan ja viinilasillisen jälkeen vatsaan kertyisi taas ilmaa ja olo olisi epämukava.

Vatsan turvotus ei ollut ongelma ainoastaan vapaa-ajalla. Hän tunsi sen myös kätilön työssään. Työasu kiristi ja vatsaan kertynyt ilma oli häiritsevää.

- Kyse ei ole siitä, että olisin erityisen turhamainen. Se, että tunnen oloni mukavaksi kehossani, saa minut tuntemaan, että voin antaa aikaa kaikelle muulle ja nauttia tekemästäni. Joten olin päättänyt löytää ratkaisun, Katrine sanoo.

Katrine:

- Macoformin sisältämät kasvit ovat todella tehneet hyvää vatsalleni. Otan tabletin joka aamu ja hyppään juuri sellaisiin vaatteisiin kuin haluan!

Yksi ehdotus yli muiden

Terveellinen ruoka, säännöllinen liikunta, vitamiinit. Uusi ruokavalio. Paperilla Katrine teki kaiken oikein, mutta hänen vatsansa aiheutti edelleen haasteita. Kun hän tutustui vatsan hyvinvointiin ja ruoansulatusta edistävään Macoform-ravintolisään, hän ryhtyi toimeen.

- Macoformin sisältämät kasviuutteet ovat todella tehneet hyvää vatsalleni. Otan tabletin joka aamu ja hyppään juuri sellaisiin vaatteisiin kuin haluan! Itse asiassa tuskin ajattelen enää vatsaani, mikä on NIIN mukavaa", Katrine toteaa tyytyväisenä. 

Ruoansulatukselle tukea: normaali suolentoiminta, vähemmän turvotusta ja enemmän vatsan hyvinvointia.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Katrine ja tilaa Macoform heti