"Vatsani on tasapainossa"

Hellellä oli vuosien ajan ongelmia vatsan turvotuksen kanssa. Toisinaan hän näytti jopa raskaana olevalta. Sitä kesti niin kauan, kunnes Helle testasi Macoformia. Ainesosien ansiosta vatsa lopetti paisumisen ja olo tuntuu nyt hyvältä.

Artisokka tukee maksan puhdistautumista, lievittää vatsan turvotusta ja ilmavaivoja sekä edistää laihtumista. Sisältää myös voikukkaa, joka edistää vatsan tasapainoa.

Näytin raskaana olevalta

- Minulla on ollut vuosien ajan runsaasti vatsaongelmia. Vatsani tuntui jatkuvasi liian täydeltä ja paisuneelta, sanoo Helle.

- Välillä näytin siltä kuin olisin ollut raskaana ja se erityisesti haittasi silloin, kun käytin bikineitä, hän jatkaa. Helle kertoi halunneensa rusketuttua, muttei halunnut paljastaa turvonnutta vatsaansa julkisesti.

- Suosin löysiä vaatteita, sillä tiesin, että päiväni tulee päivän mittaan paisumaan, Helle toteaa harmistuneena. Sitten hän päätti testata Macoformia.

- Nyt vatsani on löytänyt tasapainon ja voi hyvin. Macoformin ainesat sopivat vatsalleni, eikä minulla ole enää päivittäistä turvotusta, Helle iloitsee.

”Vatsani ei ole enää turvonnut. Macoformin ainesosat ovat tasapainottaneet vatsaani.”

Ruoansulatukselle tukea: normaali suolentoiminta, vähemmän turvotusta jaenemmän vatsan hyvinvointia.

KIINNOSTUITKO?

Tee kuten Helle ja tilaa Macoform heti