Enemmän miesvoimaa

69-vuotias Finn Jorsal halusi testata mieskuntoa edistävää Virizil-luontaistuotetta, sillä hän pitää tärkeänä miehisyydestään huolehtimista. Pian vaimokin huomasi uudenlaisen intohimon roihuavan.

Virizil on miesten seksuaalisuuden tukemiseen suunniteltu luontaistuote. Ginseng edistää erektiota ja ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaa. Se voi myös ylläpitää hyvää seksielämää. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä.

Monta rautaa tulessa

– Fyysinen kykyni ei ollut entisellään. Luovutin kokonaan niinkin tärkeässä asiassa kuin intiimissä kanssakäymisessä, harmittelee eläkkeellä oleva Finn Jorsal.

– Virizilin sisältämä ginseng-uute on tuonut toivottua miesvoimaa, energisyyttä ja pilkettä silmäkulmaan, kertoo klassista filologiaa opiskellut mies, jolla on monta rautaa tulessa. Hän tutkii Euroopan klassisia kieliä, eli latinaa ja muinaiskreikkaa sekä näillä kielillä kirjoitettua kirjallisuutta.

Vastapainona hän on aktiivinen surffausyhteisössä ja toimii paikallisen taideyhdistyksen puheenjohtajana.

- Se oli sunnuntaiaamu, kun näin lehdestä mainoksen luontaistuotteesta. Minua kiinnosti eniten kestävyyden tukeminen. Tilaus saapui onneksi nopeasti ja Virizil ei pettänyt odotuksiani.

Energiaa ja romanssia

– Minä ja vaimoni olemme molemmat rakastuneita, mutta samalla aktiivisia ihmisiä. Ei ole salaisuus, että iän kertyessä voi energia olla kortilla. Emme kuitenkaan halunneet luopua tärkeästä osasta elämäämme, pohtii Finn.

– Se oli sunnuntaiaamu, kun näin lehdestä mainoksen luontaistuotteesta. Minua kiinnosti eniten kestävyyden tukeminen. Tilaus saapui onneksi nopeasti ja Virizil ei pettänyt odotuksiani, hän hymyilee.

Finnin vaimo Mette ei tiennyt, että Finn oli aloittanut luontaistuotteen käytön.

– En tiennyt mitään, että hän käytti Viriziliä, mutta huomasin kyllä, miten paljon romanttisempi hän oli. Minun piti ihan kysyä, että oliko se minusta kiinni vai mitä ihmettä on tapahtunut?, Mette hymyilee ja on nauttinut siitä, että intohimo taas roihuaa heidän välillään.

– Lopulta Finn kertoi luontaistuotteesta ja en voinut valittaa hänelle siitä, hän toteaa tyytyväisenä, vaikka intohimo ei ollutkaan ainostaan hänestä kiinni.

Virizil - rakkautta ensiklikkauksella!

Kiinnostuitko?

Tee kuten Finn ja tilaa Virizil heti