Hiuksissani on jälleen vahvuutta

Vuosi sitten Mia huomasi huomasi hiustensa ohenevan. Päänahka kuulsi ja jakaus tuntui ikään kuin levinneen. Oli sanomattakin selvää, ettei hän ollut tyytyväinen hiuksiinsa ja hän oli turhautunut, kun joutui aina kylppärissä pelastamaan tilannetta. Mia Kristensen aloitti sittemmin Hair Grow:n käytön.

Peltokorte voi vahvistaa hiuksia ja hiusten kasvua. Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa. Sisältää myös hirssiä, pantoteenihappoa, L-kysteiiniä, kuparia, rautaa ja tauriinia.

Päänahka kuulsi hiustenlähdön myötä

Vuosi sitten Mia huomasi huomasi hiustensa ohenevan. Päänahka kuulsi ja jakaus tuntui ikään kuin levinneen.

- Aluksi ajattelin, että se johtui hiusten värjäämisestä ja siitä, että tumma hiusvärini sai päänahan näkymään selkeämmin. Olen kuitenkin ollut tummaverikkö monien vuosien ajan, enkä ollut huomannut vastaavaa aiemmin.

- Kysyin parilta kaveriltani ja heistä hiukseni olivat ohentuneet.

Hiukset ponnarille ja kuivashampoo hätäratkaisuksi

- Oli vaikea tuhlata paljon aikaa peilin edessä, kun tiesi jo etukäteen, ettei tule olemaan tyytyväinen kampaukseen. Kun hiukseni olivat ohuet, helpoin tapa oli laittaa ne vain ponnarille ja yrittää antaa kuivashampoon avulla hiuksille volyymia. Se ei ikävä kyllä ratkaissut ongelmaa, vaan toimii vain tilapäisapuna. En myöskään tykkää käyttää kemikaaleja hiuksissani, joten se ei vain voinut jatkua niin.

- Olen luultavasti kokeillut suurinta osaa hiusvinkeistä, joihin olen törmännyt, jotta hiukseni olisi edustavammat. Kun tutkin verkosta, miten voin edistää hiusten kasvua, löysin Hair Grow:n. Ja se kuulosti juuri siltä, mitä tarvitsin.

- Päätin soittaa asiakaspalveluun, sillä halusin olla varma, että tuote sopii minulle. Wellvitan tuoteasiantuntija ei tietystikään voinut luvata sen tehosta juuri minun kohdallani, mutta hän kertoi, että asiakkaat ovat kertoneet runsaasti hyviä kokemuksiaan tuotteesta ja se on erittäin suosittu.

- Olen käyttänyt Hair Grow:ta nyt puolen vuoden ajan ja olen erittäin innoissani. Hiuksissani on taas ihanaa täyteläisyyttä. Hiukseni näyttävät hyvältä – katsoitpa niitä mistä suunnasta tahansa!

Luontainen ratkaisu

Hair Grow sisältää ainesosia, jotka ravitsevat hiuksia sisältäpäin.

- Puoli vuotta on kulunut siitä päätöksestä ja olen erittäin innoissani. Hiukseni ovat jälleen upean tuuheat, eikä tumma hiusväri ollutkaan syyllinen päänahan kuultamiseen.

- En ole hetkeäkään katunut päätöstäni, vaikka se on vaatinut sitoutumista. Harmittaa vain, että en aiemmin törmännyt tähän tuotteeseen. Nyt korkeintaan sykettä nostaa se, jos täydentävä toimitus ei ole jo viikkoa ennen kolahtanut postilaatikosta.

Ravitse hiuksiasi hiusravinteilla, jotka vahvistavat hiusta ja hiustenkasvua sekä tekevät niistä kauniit!

Kiinnostuitko?

Tee kuten Mia ja tilaa heti Hair Grow