"Sain tuuheutta hiuksiini ja kulmakarvoihini"


Liselotte aloitti Hair Grow - tuotteen käytön vähän puolivahingossa. Tämä suunnittelematon sattuma osoittautui hyväksi hänen hiuksilleen, sillä hänen hiuksensa olivat olleet latteat jo vuosien ajan. Kun Liselotte oli käyttänyt tuotetta jonkin aikaa, huomasivat hänen ystävänsä ja kampaajansa, että hänen hiuksilleen on tapahtunut jotain.

Peltokorte voi vahvistaa hiuksia ja hiusten kasvua. Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa. Sisältää myös hirssiä, pantoteenihappoa, L-kysteiiniä, kuparia, rautaa ja tauriinia.

Latteat ja ohuet

- Viime vuosina hiukseni ovat olleet latteat ja niistä on puuttunut volyymi, riippumatta siitä, millainen kampaus minulla on ollut. Minun oli vain hyväksyttävä se, Liselotte sanoo.

- Eräänä päivänä sain virheellisesti Hair Grow -tuotteen Wellvitalta tilaamani toisen ravintolisän mukana. Kun olin yhteydessä asiakaspalveluun, he olivat pahoillaan ja sanoivat, että voisin pitää tuotteen. Ajattelin kokeilla olisiko siitä hyötyä minulle.

Liseloten kampaaja Jane on huomannut Liseloten hiusten ja hiustenkasvun vahvistuneen. Hennot ja hauraat hiukset ovat nyt paksummat, Jane sanoo.

Kampaajani huomasi eron

Muutaman viikon käytön jälkeen Liselotte huomasi, että jotain alkoi hiljalleen tapahtua.

- Hiukseni alkoivat vahvistua ja sen myötä asettua paremmin. Viisi kuukautta myöhemmin todellisen eron huomasi. Ainakin 10 ystävääni sanoivat hiusteni näyttävän vahvemmilta. Jopa kampaajani huomasi muutoksen hiuksissani. En ollut kertonut hänelle käyttäväni Hair Grow:ta, mutta nyt keskustelemme siitä joka kerta, kun käyn leikkauttamassa hiukseni. Voin siis todellakin sanoa tuotteen toimivan.

- Liseloten hiukset olivat aikaisemmin hennot, huokoiset ja hauraat. Nyt hänen hiuksissaan on enemmän vahvuutta, sanoo Liseloten vakiokampaaja Jane. Hän kertoo myös, että lisääntynyt hiusten määrä on mahdollistanut Liselotelle useampia kampaustyylejä.

- Olen iloinen, että Liselotte on löytänyt toimivan ratkaisun hiuksilleen. Se todellakin toimii. Lisääntyneen hiustenkasvun myötä Liselotte käy luonani useammin eli minullekin on enemmän töitä, Jane toteaa tyytyväisenä hymyillen.

- Huomasin, että uusia kulmakarvoja alkoi ilmaantua sinne, missä niitä ei ole ollut vuosiin.

Kasvavat kulmakarvat

Liseloten hiukset eivät olleet ainoa asia, joka hyötyi Hair Grow -tableteista. Kasvu näky myös kulmakarvoissa.

- Huomasin, että uusia kulmakarvoja alkoi ilmaantua sinne, missä niitä ei ole ollut vuosiin. Nypin niitä nuorena liian ahkerasti, joten ne lakkasivat kasvamasta. Olen todella iloinen, että pakkausvirheestä seurasi jotain hyvää, Liselotte sanoo hymy huulillaan.

Ravitse hiuksiasi hiusravinteilla jotka vahvistavat hiusta ja hiustenkasvua sekä tekevät niistä kauniit!

KIINNOSTUITKO?

Tee kuten Liselotte ja tilaa Hair Grow heti