"Näin vahvistin hiuksia"


Filip järkyttyi, kun huomasi hiustensa harventuneen. Hiusten muotoilun jälkeenkin hiukset tuntuivat ohuilta ja mikä pahinta, katkeilevilta. Hän ei ole suvussaan suinkaan poikkeus, vaan useat hänen sukulaisistaan ovat kärsineet vastaavista hiusongelmista. Onneksi Hair Grow:n ainesosat sopivat juuri täydellisesti hänen hiuksilleen.

Peltokorte voi vahvistaa hiuksia ja hiusten kasvua. Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa. Sisältää myös hirssiä, pantoteenihappoa, L-kysteiiniä, kuparia, rautaa ja tauriinia.

Hiukset ohenivat

Filip, 35, työskentelee stuerttina ja rakastaa matkustamista. Hän kokkaa terveellisesti ja treenaa. Hän on aina pitänyt itsensä hyvässä kunnossa. Kun hänen hiuksensa alkoivat harventua, huomasi hän, ettei ollut tehnyt samaa hiuksilleen.

- Stuerttina olen päivittäin ihmisten ympäröimänä, joten on tärkeää näyttää edustavalta. Siksi panostan paljon siihen, että hiukseni ovat siistit. Kokeilen uusia kampauksia aina tilaisuuden tullen. Ongelmana on, että runsas hiustuotteiden käyttö voi rasittaa hiuksia, Filip toteaa harmistuneena.

Hän tunsi sen erityisesti, kun veti kättään hiustensa läpi. Hiukset tuntuivat ja näyttivät haurailta, eivätkä pitkät tunnit lentokoneen matkustamossa auttaneet asiaa.

- En tiedä, ovatko kaikki tietoisia siitä, mutta lentokoneen ilmalla voi olla hiuksia kuivattava vaikutus ja sen voi todella tuntea. Aloin siis huolestua, varsinkin kun hiusten harveneminen on suvussani yleistä, Filip lisää.

- Kampaajani sekä näki että tunsi eron. Hiukseni tuntuivat vahvemmilta ja hiusta oli kasvanut reilusti lisää. Se todellakin palkitsi, Filip kertoo.

Rakkaalta hyvä vinkki

Kun Filip lopulta päätti tehdä asialle jotain, kävi ilmi, että ratkaisu oli aivan hänen nenänsä edessä.

- Rakkaani käytti Wellvitan Hair Grow:ta ja oli siihen erittäin tyytyväinen, joten päädyin tekemään samoin. Eikä mennyt kauaakaan, kun minustakin tuli Hair Grow -fani, Filip naurahtaa.

Tällaiseen hiustenhoitoon hän ei ollut tottunut. Sen sijaan, että hän olisi keskittynyt hiustuotteisiin ja kampauksiin, hän nautti kätevästi vain yhden tabletin päivässä. Kaikki Hair Grow:n hiuksia ja hiustenkasvua vahvistavat ainesosat päätyvät juuri sinne, missä hänen hiuksensa niitä eniten tarvitsevat - yhdellä kulauksella.

Kampaaja havaitsi eron

Nyt on kulunut useita kuukausia siitä, kun hän aloitti Hair Grow:n ja luontaiset ainesosat ovat tehneet huomattavan eron. Aluksi Filipin oli vaikea uskoa sitä, mutta hänen kampaajansakin huomauttaessa asiasta, ei auttanut kuin uskoa.

- Kampaajani sekä näki että tunsi eron. Hiukseni tuntuivat vahvemmilta ja hiusta oli kasvanut reilusti lisää. Se todellakin palkitsi. Voin ehdottomasti suositella Hair Grow:ta miehille, jotka haluavat vahvemmat hiukset. Tämän helpommaksi ei hiustenhoito enää mene, Filip toteaa hymyillen.

Ravitse hiuksiasi [col=#20BB8B/hiusravinteilla,] jotka vahvistavat hiusta ja hiustenkasvua sekä tekevät niistä vahvat!

Kiinnostuitko?

Tee kuten Filip ja tilaa Hair Grow heti