Tukea vatsalle ja ruoansulatukselle


42-vuotias Jon tietää kaiken turvotuksesta ja ruoansulatusongelmista. Pitkään se imi ilon hänen arjestaan. Jonin vatsa oli aina turvonnut ja hän ei pitänyt peilikuvastaan. Vasta, kun hänen kumppaninsa ehdotti artisokkaa ja voikukkaa ruoansulatuksen tueksi, hän sai litteän vatsan.

Artisokka tukee maksan puhdistustoimintaa, lievittää vatsan turvotusta ja ilmavaivoja sekä edistää painonpudotusta. Sisältää myös voikukkaa, joka edistää vatsan tasapainoa.

Jonin vatsa oli lähes aina turvoksissa

Ulkopuolelta katsottuna Jon tekee kaiken oikein. Hän harrastaa liikuntaa, työskentelee aktiivisesti työmaapäällikkönä ja entisöi vanhoja huonekaluja vapaa-ajallaan. Hän on aina liikkeellä. Aamulla heräämisestä siihen asti, kun hän menee illalla nukkumaan.

Kaikki tämä aktiivisuus ja fyysinen aktiivisuus tarkoittaa kuitenkin sitä, että keho tarvitsee runsaasti ravintoa, joten ruoansulatusjärjestelmä toimii täydellä teholla. Tämä aiheutti menneisyydessä Jonille paljon ongelmia. Hänen vatsansa ei yksinkertaisesti pysynyt perässä.

Vatsa näytti tynnyriltä

- Joskus sixpack vatsassani, jonka eteen olin tehnyt niin kovasti töitä, vain katosi. Vatsani näytti jättimäiseltä tynnyriltä, Jon vitsailee. Nykyään hän voi nauraa asialle, mutta silloin häntä ei naurattanut. Jon ikään kuin katseli avuttomana sivusta, kun ilma kasaantui hänen hyvin treenattuun vatsaansa.

- Totta puhuakseni se ei todellakaan ollut miellyttävää. Olo oli tukala ja turvotus vaikeutti arkea valtavasti. Jonin oli vaikea sopeutua uuteen peilikuvaansa. Hän oli väsynyt vatsan turvotukseen ja hänen kumppaninsa näki, miten paljon se pohjimmiltaan vaivasi häntä.

- Pikkuhiljaa yksi asia johti toiseen. Vatsani ja ruoansulatukseni löysivät tasapainon. Se oli ja on edelleen uskomatonta!

Yksi ehdotus muutti kaiken

- Onneksi kumppanini tietää paljon lisäravinteista ja ehdotti, että kokeilisin Macoformia, aloittaa Jon, joka ei ole koskaan kaihtanut uusia asioita.

Ensimmäisten kolmen tai neljän viikon aikana Jon ei tuntenut suurta eroa, mutta hänelle oli kerrottu, että siinä voi mennä joitakin viikkoja. Hän jatkoi sinnikkäästi uutta rutiinia ja otti Macoformin aina ennen suurinta ateriaa.

- Pikkuhiljaa asioita alkoi tapahtua. Vatsani ja ruoansulatukseni alkoivat hiljalleen tuntua tasapainoisemmilta. Se tuntui todella hyvältä! Nykyään Jon on kiitollinen siitä, että hänen kumppaninsa kertoi hänelle Macoformista ja vaati häntä kokeilemaan tuotetta. Nyt hän tietää, että kasvipohjaiset ainesosat ovat juuri sopivia hänen vatsalleen ja ruoansulatukselleen.

- Macoformista on tullut kiinteä osa arkeani ja olen suositellut sitä useille ihmisille salilla, Jon toteaa tyytyväisenä loppuun.

Ruoansulatukselle tukea: normaali suolentoiminta, vähemmän turvotusta ja enemmän vatsan hyvinvointia.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Jon ja tilaa Macoform heti