"Minusta oli tullut sohvaperuna. Energia oli vain tiessään!"


Koronapandemian jälkeen Anders tunsi jääneensä negatiivisen kierteen vangiksi. Hän viihtyi vain sohvalla ja kieltäytyi usein ystäviensä kutsuista. Samaan aikaan hän huomasi olevansa haluton, ja se oli hänelle uutta. Hän sai piristysruiskeen miehille suunnitellusta ravintolisästä, ja bonuksena mielenkiinto seurusteluun palasi.

Virizil on miesten seksuaalisuuden tukemiseen suunniteltu luontaistuote. Ginseng edistää erektiota ja ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaa. Se voi myös ylläpitää hyvää seksielämää. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä.

Vanhenenko liian aikaisin?

- Kaikki muut palasivat pandemian jälkeen normaaliin elämään, mutta minä tunsin edelleen olevani koronan jälkeisessä väsymyksessä, joka ei vain hellittänyt, 49-vuotias Anders kertoo.

Anders olisi halunnut tehdä monia asioita, mutta hänellä ei vain ollut energiaa siihen. Halu ja fyysinen kyky olivat vain yksinkertaisesti poissa. Se vaikutti hänen itseluottamukseensa.

- Mietin jo, että vanhenen ennen aikaani. Myös läheiseni huomasivat minussa muutoksen eivätkä ymmärtäneet, mitä oli tapahtunut. En ollut oma itseni.

Töiden jälkeen Anders vain heittäytyi sohvalle, eivätkä viikonloput olleet paljon parempia. Lopulta hän turhautui ja päätti ryhtyä toimeen.

- Ajattelin, että nyt saa riittää, ja etsin jonkun ratkaisun, Anders muistelee.

- Tiesin, että ginseng on hyväksi miehille, joten aloin ottaa sitä saadakseni lisää energiaa. Yllätyksekseni se palautti myös haluni.

Takaisin normaaliin

Onneksi Andersin tie takaisin normaaliksi itsekseen ei ollut niin pitkä kuin hän oli kuvitellut. Hän löysi Virizil-ravintolisän, joka sisältää muun muassa ginseng-kasvin vaikuttavia aineita.

- Tiesin, että ginseng on hyväksi miehille, joten aloin ottaa sitä saadakseni lisää energiaa. Yllätyksekseni se palautti myös haluni. Nämä liittyivät toisiinsa. Tiedän sen nyt, Anders sanoo.

Valmiina taas treffeille

Muutama kuukausi myöhemmin Anders hyppäsi pyörän selkään ja polki, ja tänään hän on taas liikkeellä. Sosiaalisia tapahtumia, pyöräretkiä ja erilaisia aktiviteetteja. Vihdoin ja viimein asioita taas tapahtuu.

- Nyt olen positiivisessa kierteessä sen negatiivisen kierteen sijaan, jonka loukussa olin. Tämä on todella hieno tunne. Olen innostunut jopa kouluttautumassa kuorma-auton kuljettajaksi, hän iloitsee.

Vaikka Anders toisinaan nauttii edelleen sohvalla rentoutumisesta, hän tekee sen hyvällä omallatunnolla. Nyt hän tietää, että hän jaksaa lähteä taas ulos.

- Energiatasot ja halut ovat palanneet, ja sen myötä kiinnostus seurusteluun. Vihdoinkin minusta tuntuu, että minulla on energiaa treffeille ja uuteen suhteeseen. Kuka tietää, mihin se voisi johtaa, toteaa Anders hymyillen.

Virizil - rakkautta ensiklikkauksella!

Kiinnostuitko?

Tee kuten Anders ja tilaa Virizil heti