"Jalkani olivat aivan väsyneet, kun tulin kotiin töiden jälkeen"


Vuosi sitten 55-vuotiaan Marien keho teki tenän. Jalat tuntuivat painavilta puupölkyiltä useiden tuntien myymälätyöskentelyn jälkeen, ja muutoin aktiivisia elämäntapoja noudattanut Marie vietti kaikki iltansa nojatuolissa jalat ylös nostettuina. Vesijumppa ja pyöräily jäivät tauolle. Lopulta Marie turvautui pieneen ruskeaan pilleriin.

Viininlehdet ja viinirypäleen siemenet edistävät jalkojen hyvää verenkiertoa, joka vähentää väsyneiden ja raskaiden jalkojen tunnetta. Ne voivat myös parantaa jalkojen ihon ulkonäköä.

Väsyneet ja raskaat jalat

Yhtäkkiä jatkuva väsymys oli tullut osaksi Marien elämää. Hänellä ei ollut koskaan aikaisemmin ollut ongelmia pysyä liikkeessä, mutta nyt jalat tuntuivat raskailta ja väsyneiltä. Marie halusi vain istua ja lepuuttaa jalkojaan.

– Tilanne oli minulle hyvin ongelmallinen. Olen aina ollut hyvin aktiivinen, joten kun jalkani muuttuivat vuosi sitten väsyneiksi ja raskaiksi, se vaikutti jokapäiväiseen elämääni. En yksinkertaisesti jaksanut tehdä yhtään mitään, Marie kertoo. Hänet valtasi tunne, ettei hän enää pystynyt osallistumaan kuten ennen.

Sivustakatsoja

Kun lapset muuttivat kotoa, olivat Marie ja hänen miehensä uuden elämäntilanteen edessä. He myivät maatilansa, muuttivat kaupunkiin ja tekivät täydellä höyryllä kaikkea mahdollista.

- Mieheni ja minä rakastamme tehdä asioita yhdessä, ja kun muutimme kaupunkiin, heittäydyimme täysillä mukaan vesijumppaan, puutarhailuun ja karavaanareiksi. Mutta lopulta siitä tuli liian uuvuttavaa. Jalkani eivät enää pysyneet vauhdissa mukana, ne olivat liian väsyneet, Marie sanoo.

Kiireiset päivät päättyivät äkillisesti, ja Marie joutui ensimmäistä kertaa myöntämään olevansa sivustakatsoja.

Marie:

- Muistan ajatelleeni, että juuri tältä elämän pitäisi tuntua. Jalkani ovat nyt hyvässä kunnossa. Mikään ei estä minua ja miestäni olemasta aktiivisia yhdessä.

Nojatuolista luontaistuotteeseen

– Kun tulin iltaisin töistä kotiin, jalkani olivat usein niin väsyneet, etten voinut muuta kuin istua nojatuolissa. Se ei ollut lainkaan tapaistani. Halusin päästä takaisin liikkeelle.

Marie oli jo entuudestaan luontaistuotealan yrityksen Wellvitan asiakas. Joten taas kerran nojatuolissa istuessaan ja lehdestä lukiessaan Wellvitan kasvipohjaisista, väsyneille ja raskaille jaloille tarkoitetuista Venolet-tableteista, Marie ryhtyi nopeasti tuumasta toimeen.

– Tein kestotilauksen ja aloin ottaa yhden tabletin päivässä. Aina, kun pakkaus on loppumassa, minulle toimitetaan uusi. Se auttaa minua pitämään yllä rutiinia, Marie kertoo.

Odottamaton "ahaa-elämys ”

Marien käytettyä tabletteja muutaman viikon ajan niiden sisältämien ainesosien vaikutus alkoi vähitellen tuntua. Eräänä päivänä muutamia kuukausia myöhemmin Marie huomasi, ettei muistanut, koska olisi viimeksi kiinnittänyt huomiota jalkoihinsa. Ne eivät enää tuntuneet raskailta tai väsyneiltä.

– Kyseessä oli suoranainen ahaa-elämys, Marie kertoo.

– Muistan ajatelleeni, että juuri näin sen pitäisi olla. Nyt jalkani tuntuvat paljon paremmilta. Mikään ei estä minua ja miestäni jatkamasta aktiivisia elämäntapojamme. Ajatella, että pienellä pillerillä voi olla näin suuri vaikutus! Olen saanut nyt myös mieheni kokeilemaan Venoletia, Marie kertoo lopuksi hymyillen.

Kauniimpi jalkojen iho, vähemmän selluliittia ja jalat, jotka tuntuvat vähemmän väsyneiltä ja raskailta. [col=#20BB8B/Tue jalkojesi verenkiertoa.]

Kiinnostuitko?

Tee kuten Marie ja tilaa Venolet heti