”Suosittelen kokeilemaan”

Steenillä oli ollut ongelmia nivelten kanssa jo pitkään ja se vaikeutti hänen arkeaan. Varsinkin kyykistely tuotti hänelle ongelmia. Eräänä päivänä Steen luki Movizin Complexista lehdestä ja päätti kokeilla sitä. Nykyään hän on aktiivinen mies ja on jopa osallistunut muutamiin maratoneihin.

Inkivääri auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. Ruusunmarja edistää nivelten kestävyyttä ja voimaa. Sisältää myös boswelliaa, joka edistää nivelten mukavuutta.

Olen käyttänyt Movizinia jo 10 vuotta

Steen on nykyään innokas Movizin nivelgeelin käyttäjä. Hän käyttää sitä päivittäin. Movizin ei ole uusi tuttavuus Steenille, sillä hän on yksi ensimmäisistä Movizin-asiakkaista jo yli 10 vuoden takaa.

Kun me Wellviltalta vierailimme ensimmäisen kerran Steenin ja hänen vaimonsa Ullan luona, Steen kertoi, miksi hän oli alkanut käyttää Movizinia.
- Nivelteni liikkuvuus ei ollut enää ennallaan, ja huomasin, että tavallisista arkipäiväisistä askareista suoriutuminen oli ongelmallista. Sitä oli vaikea hyväksyä.

Erityisesti polvet ja kyykistyminen aiheuttivat Steenille ongelmia. Sen huomasi varsinkin silloin, kun hänen piti hakea polttopuita talon ulkopuolella sijaitsevien portaiden alta. Joskus se oli niin hankalaa, että oli vain pakko luovuttaa.

Erityisesti polvet ja kyykistyminen aiheuttivat Steenille ongelmia. Sen huomasi varsinkin silloin, kun hänen piti hakea polttopuita talon ulkopuolella sijaitsevien portaiden alta.

Inkivääri on Movizinin tehoaine

Eräänä päivänä Steen luki sanomalehdestä mainoksen, muun muassa inkivääriä sisältävästä, Movizinista.

- Monet kertoivat saaneensa hyötyä nivelille, ja siksipä minäkin ajattelin, että kannattaa kokeilla. Mitään ei tapahdu, jos ei yritä, Steen kertoi.

Kun Steen oli muutaman viikon ottanut Movizinia säännöllisesti päivittäin, hän alkoi tuntea edistystä nivelissään. Päivä päivältä tilanne tuntui entistä valoisammalta ja pian Steen onnistui jälleen hakemaan polttopuita sisälle.

- Olen osallistunut jopa parille maratonille. Se vaatii hyviä niveliä, ja voin vain sanoa, että minulla on.

Maratonjuoksu

Nyt, monta vuotta myöhemmin, Steen on edelleen tyytyväinen tuotteeseen. Vieraillessamme uudelleen Steenin ja Ullan, luona Steen vahvistaa, että tuotteen ainesosat ovat vaikuttaneet hänen hyvinvointiinsa.

Vilkkaan keskustelun yhteydessä Steen kertoo myös nauttivansa juoksemisesta ja pitkistä lenkeistä.
- Olen jopa osallistunut parille maratonille. Se vaatii todella hyviä niveliä, ja voin kyllä sanoa, että ne minulla on.

Steen on nyt eläkkeellä ja nauttii siitä, että hänen kehonsa mahdollistaa hänelle edelleen aktiivisen elämäntyylin. 
- On itsestäänselvyys, että liike ja liikunta on hyväksi keholleni, mutta uskallan väittää, että en liikkuisi näin aktiivisesti ilman Movizinia.

Kun Steeniltä kysytään, suosittelisiko hän Movizinia muille, hän vastaa epäröimättä.
-  Kyllä, ehdottomasti! Miksi et kokeilisi? Aloittaminen ei maksa paljon. Onko sinulla varaa olla kokeilematta?, Steen heittää sanat ilmaan hymyillen kysyvästi. 

Tuntuuko nivelissä? Kokeile tabletiksi tiivistettyjä kasviperäisiä ainesosia helpottamaan nivelongelmia.

Heräsikö mielenkiinto?

Tee kuten Steen ja tilaa Movizin Complex jo tänään