"Sain helpotusta nivelongelmiini"

Monan nivelongelma sai hänet sulkeman yrityksensä ovet. Hänen siskonsa suositteli hänelle Movizin Complexia, josta hän sai nivelilleen helpotusta. Nyt hän on jälleen kokopäivätyössä.

Inkivääri auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. Ruusunmarja edistää nivelten kestävyyttä ja voimaa. Sisältää myös boswelliaa, joka edistää nivelten mukavuutta.

Yrityksestä täytyi luopua

Mona vietti monia kiireisiä ja raskaita työvuosia pyörittäessään omaa yritystä. Lopulta hän joutui luopumaan siitä, sillä kuluttava työ tuntui nivelissä, erityisesti hartioissa ja käsissä.

– 12 vuotta sitten minulla oli oma ruokakauppa, mutta jouduin lopulta luopumaan yrityksestäni, vaikka rakastin työtäni ja asiakkaitani, Mona kertoo. Kaikki se fyysinen työ ja nostelu saivat kehoni ylitöihin.

Sain lahjan sisareltani

– Eräänä päivänä huolestunut sisareni tuli käymään luonani pilleripaketti mukanaan. Hän oli seurannut vierestä, kuinka nivelongelmat vaikuttivat minuun. 

Monan siskon tuomat tabletit olivat Movizin Complex -ravintolisä, joka sisältää muun muassa inkivääriä, ruusunmarjaa ja boswelliaa. 

– Olin todella iloinen lahjasta. Koin hänen todella välittävän minusta. 

– Aloitin pillereiden ottamisen heti samana päivänä. Sisareni kertoi minulle, että vaatii hieman kärsivällisyyttä ennen kuin vaikutusta tuntee. Noin kuuden viikon säännöllisen käytön jälkeen aloin jo tuntea ensimmäiset edistysaskeleet. 

– Tunsin, kuinka liikkuvuus ja joustavuus alkoi palautua. Noin 10 viikon käytön jälkeen nostelin jo lapsenlastani. Lopulta oloni oli niin hyvä, että olin valmis palaamaan töihin.

– Otan edelleen Movizin Complexia joka päivä, sillä arjesta ei tulisi mitään, jos kehoni ei olisi kunnossa.

Takaisin työelämään

– Koen, että sisareni ansiosta olen jälleen työelämässä. Toimin itsenäisenä yrittäjänä, ja se vaatii vähän enemmän kuin kokopäivätyö. Silti ehdin olla myös isoäiti, joka pystyy osallistumaan hauskanpitoon leikkipuistoissa. 

– Otan edelleen Movizin Complexia joka päivä, sillä arjesta ei tulisi mitään, jos kehoni ei olisi kunnossa, Mona sanoo.

Tuntuuko nivelissä? Kokeile tabletiksi tiivistettyjä kasviperäisiä ainesosia helpottamaan nivelongelmia. 

Heräsikö kiinnostus?

Tee kuten Mona ja tilaa Movizin Complex jo tänään