Kumpi tuote on oikea sinulle?

Kohti keveitä ja kauniita jalkoja

Onko ongelmasi kehoon kertyvä neste, raskaat jalat vai selluliitti? Voi olla vaikeaa löytää oikea ratkaisu näihin? Olemme luoneet sinulle opastuksen, jotta saisit mahdollisuuden kevyisiin ja kauniisiin jalkoihin.

Miten nämä tuotteet eroavat toisistaan?

Venolet ja Nestevex ovat Wellvitan suosituimpia tuotteita. Molempien avulla voi saada kevyet kesäjalat. Mutta mitä eroa näillä tuotteilla on ja kumpi sinun tulisi valita itsellesi? Alla oleva taulukko auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen. 

Venolet Nestevex
Väsyneille jaloille
Laskimotoiminta
Nesteenpoistoon
Raskaille jaloille
Edistää kuona-aineiden poistoa
Vähentää selluliittia
Kauniimpi iho

Nestevex Peltokortteesta, isotakiaisesta, hibiskuksesta ja muista tarkasti valituista ainesosista valmistettu Nestevex on Wellvitan nesteenpoistotuote. Peltokorte tukee munuaisten nesteenerityskykyä. Isotakiainen ja hibiskus edistävät nesteiden erittymistä munuaisissa.

Venolet sisältää viininlehtiä ja viinirypäleiden siemeniä, männynkuorta ja C-vitamiinia. Viininlehdet ja viinirypäleiden siemenet edistävät laskimoiden, verisuonten ja verenkierron normaalia toimintaa sekä huolehtivat hyvästä verenkierrosta jaloissa. Se ehkäisee väsyneiltä ja raskailta tuntuvia jalkoja. Viininlehdet ja viinirypäleiden siemenet voivat myös parantaa ihon yleistä ulkonäköä sekä auttaa vähentämään selluliittia.

Oletko edelleen epävarma? Lue täältä lisää...

Tukea verisuonille

Eroon nesteestä