Miellyttäviltä tuntuvat nivelet kaikille

Mikä niveltuote sopii minulle parhaiten?

Rakastatko kovaa treeniä? Vai otatko mieluummin käsityöt esiin? Riippumatta siitä, elätkö elämääsi kovalla sykkeellä tai rennosti, voi olla hyvä ajatus tukea niveliäsi. Alla on kattava opas kaikista niveltuotteistamme, jotta voit löytää sinulle parhaiten sopivan niveltuen.

Aktiiviliikkuja tai urheilija

Rusto on joustavaa sidekudosta, jonka tarkoituksena on tukea niveliä ja taata niiden sujuva liikkuvuus. Aktiiviliikkujien kannattaakin tukea rustoa. 60 % kiinteästä rustosta on kollageenia. Cartiflex Collagenin ainesosat voivat tukea kollageenin tuotantoa ja torjua nivelongelmia sekä tuoda nivelille miellyttävää tuntua.

Cartiflex Collagenin sisältämä Boswellia edistää kollageenin tuotantoa ja miellyttäviltä tuntuvia niveliä. Sisältää myös kollageenia sekä ravintoaineita, jotka tukevat luustoa, rustoa, sidekudosta ja lihaksia.

Arki- tai ikäliikkuja

Erityisesti ikääntyvä arkiliikkuja tarvitsee monipuolista tukea nivelilleen, sillä ikä ei tule yksin ja toimiva keho mahdollistaa itsenäistä elämää. Movizin Complexin sisältämä inkivääri tukee nivelten hyvää liikkuvuutta, boswellia tukee nivelten miellyttävää tuntua ja ruusunmarja edistää nivelvoimaa arjessa. Tämä kolmen kasvin yhdistelmä on ehta arjen sankari.

Inkivääri auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja edistää nivelten joustavuutta, kun taas ruusunmarja edistää nivelten kestävyyttä ja voimaa. Boswellia edistää hyvää nivelten mukavuutta.

Odotellessasi niveltuotteesi täyttä vaikutusta

Monet Wellvitan niveltuotteista sisältävät kasviperäisiä ainesosia, jotka imeytyvät elimistöön vähitellen. Täysi vaikutus on odottamisen arvoista, mutta on tavallista, että odottavan aika on pitkä. Onneksi voit sillä välin rauhoittaa aristavia lihaksia ja niveliä nopeasti vaikuttavalla Movizin Gel -kipugeelillä.

Movizin Gel antaa miellyttävän tunteen aristaville lihaksille ja nivelille. Mikäli mahdollista, yhdistä hieronta kipugeelin kanssa ja saat parhaan lopputuloksen. Movizin Gel sisältää inkivääriä ja yhdessä muiden ainesosien kanssa se tarjoaa miellyttävän viilentävän ja aristusta helpottavan vaikutuksen.

Kotoilija tai käsityöläinen

Voisi kuvitella, että kotoilu ja käsityöt ovat rentoja aktiviteetteja, mutta ne vaativat paljon niveliltä. Artroformin sisältämä kurkuma lievittää kaikkia kehosi aristavia niveliä yhtäaikaisesti ja inkivääri puolestaan tuo joustavuutta, jota tarvitaan erityisesti pikkutarkoissa käsitöissä. D-vitamiini auttaa ylläpitämään lihasten normaalia toimintaa.

Kurkuma lievittää aristavia niveliä ja edistää liikkuvuutta, kun taas inkivääri ylläpitää nivelten joustavuutta. D-vitamiini auttaa ylläpitämään lihasten normaalia toimintaa.

Lisätukea lihaksille: Liike on lääke

Jokainen tekemämme liike tarvitsee magnesiumia, sillä se vaikuttaa lihasten ja hermoston normaaliin toimintaan. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, jotka osaltaan auttavat pitämään meidät liikkeessä. Suositussa Magnesium MultiLong -tuotteessamme saat kolme magnesiumin lähdettä yhdessä pitkävaikutteisessa tabletissa.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Sisältää myös B6-vitamiinia, joka auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Takaisin alkuun