Energia, kestävyys ja erektio

Aloita uusi vuosi uusilla kujeilla!

Sinä et taida kuulua heihin, jotka aloittavat uuden vuoden ilman suuria tavoitteita ja se riittää, että asiat vain sujuvat odotetusti. Sinä kuulut niihin miehiin, jotka haluavat räjäyttää vuonna 2023 POTIN.

Unohda se mies, joka olit viime vuonna. On uuden suunnan aika ja Virizilin ainesosat voivat tarjota sinulle makuuhuoneeseen uudenlaista säpinää, kestävyyttä ja energiaa. Ginseng kaivaa sisältäsi todellisen Virizil-miehen.

Ginsengista, sinkistä ja aminohapoista valmistettu Virizil on Wellvitan miesten seksuaalisen hyvinvoinnin tuote. Ginseng edistää erektiota, kestävyyttä ja energiatasoa. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä.

4 syytä miksi tykätä Virizilistä

Virizilin ainesosat

Virizilin ainesosat on huolellisesti valittu vuosikymmenien kokemuksella. Ginseng tunnetaankin lemmenkasvien kuninkaana.

Ginseng

Ginseng on ikivanha yrtti, jonka käyttö juontaa juurensa 3500 vuotta ennen meidän aikaamme. Nykyään tutkimukset osoittavat, että ginseng voi helpottaa erektion saamista ja edistää sen laatua sekä ylläpitämään ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaisuutta.

Sinkki ja testosteroni

Ikä ei useimmiten tule yksin, vaan makuuhuoneessa tapahtuu muutoksia. Seksihalut laskevat, kun energiaa on vähemmän. Osasyynä on mieshormoni, joka luonnollisesti laskee iän myötä. Virizilin sisältämä sinkki auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

Aminohapot

Virizilin aminohappojen tarina juontaa juurensa kauas taaksepäin. Niitä kutsutaan nimillä L-arginiini ja L-sitrulliini. L-arginiini eristettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 886 tiettävästi lupiinin uutteesta ja L-sitrulliini puolestaan syntyi vesimelonista vuonna 1914. Aminohapoista on tullut suosittuja myös urheilijoiden käyttämissä ravintolisissä.

Tilaa virizil -50%

Virizil on miehille kehitetty tuote. Ginseng voi edistää ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaisuutta. Kasvi voi myös helpottaa erektion saamista ja edistää sen laatua sekä ylläpitää hyviä seksisuhteita. Sinkki puolestaan ylläpitää normaalia testosteronitasoa veressä.