Uusi pohjoismainen tutkimus

89 % Hair Grown käyttäjistä on saanut vaikutusta

Oletko tyytymätön hiuksiisi? Jos olet, niin kokeile Hair Grow:ta. Uuden pohjoismaisen tutkimuksen mukaan 89 % käyttäjistä sanoo saaneensa sen ainesosilla havaittavissa olevan vaikutuksen.

Hair Grow sisältää peltokortetta, joka vahvistaa hiusta ja edistää hiusten kasvua, sekä biotiinia ja sinkkiä, jotka auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa.

78 % suosittelee Hair Grow:ta myös muille

Kun lähdimme tutkimaan asiakastyytyväisyyttä, niin yhdeksi tärkeimmäksi kysymykseksi määrittelimme kysymyksen: “Oletko niin tyytyväinen, että suosittelisit Hair Grow:ta muille?” Pidämme suurena luottamuslauseena, että 78 % vastanneista suosittelisi Hair Grow:ta myös muille!  

Ohuista hiuksista vahvempiin hiuksiin

Katso Sabinan muodonmuutos: Ennen ja jälkeen Hair Grown 

"Jo parin kuukauden aikana huomasin hiusten vahvistumisen eikä hiustenlähtö ole enää niin runsasta." 

Miksi he valitsivat Hair Grown

Monet käyttäjämme valitsevat Hair Grown siksi, että he ovat huomanneet hiustensa harvenevan. Mutta se ei ole läheskään ainoa syy. Ohessa näet yleisimmät syyt, miksi asiakkaamme ovat päättäneet tilata tuotetta*.

* Kyselyyn osallistujat saivat halutessaan valita useamman vaihtoehdon. Yllä oleva taulukko kertoo prosentuaalisen jakauman kaikista vastauksista.

Miksi he valitsivat Hair Grown

Monet käyttäjämme valitsevat Hair Grown siksi, että he ovat huomanneet hiustensa harvenevan. Mutta se ei ole läheskään ainoa syy. Ohessa näet yleisimmät syyt, miksi asiakkaamme ovat päättäneet tilata tuotetta*.

* Kyselyyn osallistujat saivat halutessaan valita useamman vaihtoehdon. Yllä oleva taulukko kertoo prosentuaalisen jakauman kaikista vastauksista.

Huomattava vaikutus

Tutkimuksessamme pyysimme asiakkaitamme arvioimaan, kuinka paljon Hair Grow on auttanut heitä. 89 % oli sitä mieltä, että se on auttanut vähän, hyvin tai erittäin hyvin. Tämä tarkoittaa, että yhdeksän kymmenestä on saanut vaikutuksen.

Käyttäjät kehuvat Hair Grow -tuotetta

“Hiukseni ovat nyt tuuheammat ja kiiltävämmät.”

“Minulta ei enää irtoa niin paljon hiuksia.”

“Paras hiustuote, jota olen kokeillut. Se toimii ja myös muut ovat huomanneet sen.”

“Kampaajani sanoi, että hiukseni ovat vahvistuneet. Aion jatkaa tuotteen käyttöä!”

“Olen erittäin tyytyväinen!”

“Olen saanut paksummat, vahvemmat ja kiiltävämmät hiukset.”

Kannattaisiko sinunkin kokeilla? Lue lisää Hair Grow:sta!

Ravintolisä tarvitsee aikaa

Hair Grow -tuotteen ainesosat imeytyvät kehoon vähitellen pidemmän ajan kuluessa. Ohjeistamme asiakkaitamme, että voi kestää keskimäärin 3-6 kuukautta, ennen kuin täyden vaikutuksen huomaa. Tämä käy ilmi myös pohjoismaisessa tutkimuksessamme, jossa 68 % sanoi huomanneensa vaikutuksen 3 kuukauden tai pidemmän ajan kuluttua. Kannattaa siis olla kärsivällinen!

Tuuheammat hiukset - yksi hiuskarva kerrallaan!

Hair Grown ainesosat kulkeutuvat karvatuppeen ja edistävät uusien hiusten kehittymistä. Hiuksen kasvaminen 1 cm:n pituiseksi kestää tyypillisesti 4 viikkoa. Joten mitä enemmän viikkoja kuluu, sitä paremmin yksittäiset sentti sentiltä vahvistuvat hiuskarvat muodostavat tuuheamman kokonaisuuden. Se vaatii kärsivällisyyttä, mutta kuten asiakkaidemme palaute osoittaa, odotus kannattaa.

Hair Grow

Hiustenlähtöä? Ravitse hiuksesi kauniiksi

Peltokorteesta, biotiinista ja muista tärkeistä ravinteista valmistettu Hair Grow on Wellvitan suosittu hiustuote. Peltokorte vahvistaa hiusta ja hiustenkasvua sekä biotiini ja sinkki ylläpitävät normaaleja hiuksia, ihoa ja kynsiä.

Kertatilaus
49,95 €
Kestotilaus 60 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 10 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
19,95 €
-50% 1. toimituksesta 19,95 €
Hinta sis. toimituskulut 24,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 39,95 €
Hinta sis. toimituskulut 44,9 €

Vain 0.67 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00