Ystävänpäivä starttaa kevään ja...

Virizil sytyttää romanssin

Ystävänpäivä ja siihen liittyvät odotukset eivät ylennä mieltä, jos halu tai energia on hukassa.

Virizilin sisältämä ginseng palauttaa menetettyä kipinää makkariin. Virizil soveltuu hyvin myös niille miehille, jotka haluavat kokeilla, että voiko erektion laatuun, kestoon ja niiden määrään vaikuttaa ginsengin avulla. Kun teet tilauksen tällä viikolla, saat vuoden edestä D-vitamiinia kaupan päälle tai puoleksi vuodeksi, jos jaat purkin rakkaasi kanssa.

Lemmenkasvien kuninkaana tunnettu Virizil

Kauan jo ennen aikakautemme alkua osa miehistä löysi ginsengin ja tykkäsi sen tarjoamista vaikutuksista. Eikä ihme, sillä ginseng edistää ihanteellista kestävyyttä, energisyyttä ja elinvoimaisuutta.

Ginseng tunnetaan erityisesti sen kyvystä edistää erektiota eri tavoin. Ginseng toimii myös hyvän lisäpotkun tarjoajana. Virizilin sisältämä ginseng on piristysruiske seksielämälle!

Aminohapot

Virizil sisältää myös kahta aminohappoa, L-arginiinia ja L-sitrulliinia.

Aminohapoista puhuttaessa puhutaan oikeastaan proteiineista, sillä ne ovat elimistön proteiinien rakennuspalikoita. Aminohappoja tarvitaan elimistössä muun muassa aineenvaihduntaan. Monet (seksi)urheilijat ovat ottaneet aminohapot ”treenauksen” tueksi.

[col=#20BB8B/Sinkki] ja testosteroni

Miesten ikääntyessä makuuhuoneessa tapahtuu usein muutoksia. Seksihalu vähenee ja energiaa on vähemmän. Osasyynä on testosteronitaso, joka luontaisesti laskee iän myötä.

Virizilin sisältämä sinkki auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

Auringonpaistetta elämään

Jos tilaat Virizilin tällä viikolla, saat lahjaksi koko vuoden D-vitamiinit. Joko sinulle koko vuodeksi tai niin, että sinä ja rakkaasi paistattelette auringonsäteissä yhdessä seuraavan puolen ajan. Yhdistä Virizil ja D-vitamiini, niin tänä keväänä paistattelet mielitiettysi kanssa rakkauden säteissä.

HALUATKO SYTYTTÄÄ ROMANSSIN?

Tilaa tällä viikolla Virizil ja saat D-vitamiinin vuodeksi

Virizilin sisältämä ginseng voi edistää ihanteellista kestävyyttä, energisyyttä ja elinvoimaa. Voi myös edistää erektion laatua ja ylläpitää hyvää seksuaalisuhdetta. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston, hampaiden ja lihasten normaalin toiminnan ylläpitämistä.