Apu oheneville ja harveneville hiuksille

Jääkö hiusharjaasi yhä enemmän ja enemmän hiuksia?
Lue, miten voit edistää hiustesi kasvua ja saada hiuksistasi tuuheammat

Jääkö hiusharjaasi yhä enemmän ja enemmän hiuksia?
Lue, miten voit edistää hiustesi kasvua ja saada hiuksistasi tuuheammat

[col=#f06607/OLETKO TYYTYMÄTÖN HIUKSIISI?] Yhä useammat naiset huolehtivat ohenevista hiuksista uudella tavalla - ja se näyttää toimivan.

Hiuksissa tapahtuu muutoksia koko elämän ajan. Hiuksen elinkaareen kuuluu vanhojen hiusten irtoaminen ja uusien hiusten kasvaminen. Joskus tämä tasapaino voi horjua ja hiuksia irtoaa enemmän kuin niitä ehtii kasvaa tilalle. Tuloksena on harvenevat hiukset.  Monet yrittävät ratkaista ongelmaa hiusten muotoilulla, vaikka ongelmaa voisi lähestyä edistämällä hiustenkasvua sisältäpäin.

Kolmasosa naisista kokee hiustenlähtöä

Hiusten harveneminen näkyy yleensä selvemmin miehillä. Ehkä siksi naisten hiustenlähtö ei saa ansaitsemaansa huomiota, vaikka yli kolmannes naisista kokee merkittävää hiustenlähtöä elinaikanaan. Naisten hiustenlähtö voi johtua esimerkiksi stressistä, raskaudesta, vaihdevuosista tai niukoista ruokavalioista, toisinaan syy ei ole selvillä. Onneksi peli ei ole vielä pelattu. Hiustenkasvua voi edistää helposti ravintolisän tuella.

Uusi lähestymistapa hiusten hyvinvointiin

Wellvitan tuotevalikoimasta löytyy ravintolisä Hair Grow, joka sisältää monipuolisesti hiustenkasvua tukevia ainesosia. Ne ravitsevat hiusjuuria suoraan verenkierron kautta. Tiivistetyt tabletit sisältävät peltokortetta, joka vahvistaa hiusta ja hiustenkasvua, sekä kahdeksaa eri ravintoainetta. Vaatii kärsivällisyyttä nähdä tuloksia hiustenkasvussa, mutta pitkässä juoksussa tulokset ovat palkitsevia. 

[col=#20BB8B/Edistää ja vahvistaa]

hiustenkasvua sisältäpäin

Hair Grown kattavan sisällön avulla annat parhaat edellytykset hiustesi kasvulle, vahvuudelle ja volyymille.

Hair Grow sisältää peltokortetta, joka vahvistaa hiusta ja edistää hiustenkasvua, sekä biotiinia ja sinkkiä, jotka auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa. Tabletit sisältävät myös hirssiuutetta sekä pantoteenihappoa, L-kystiiniä, kuparia, rautaa ja tauriinia.

Sabina Hanninen

"Hiukseni ovat nyt vahvemmat ja hiustenlähtö ei ole enää niin runsasta."

Sabinan raskausaikaa seurasi merkittävä hiustenlähtö. Hän joutui peittelemään tilannetta huivilla, kunnes hän päätti testata Hair Grow:ta. Nyt Sabinan hiukset ovat hänen tavaramerkkinsä jälleen.

Hair Grow

Hiustenlähtöä? Ravitse hiuksesi kauniiksi

Peltokorteesta, biotiinista ja muista tärkeistä ravinteista valmistettu Hair Grow on Wellvitan suosittu hiustuote. Peltokorte vahvistaa hiusta ja hiustenkasvua sekä biotiini ja sinkki ylläpitävät normaaleja hiuksia, ihoa ja kynsiä.

Kertatilaus
49,95 €
Kestotilaus 60 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 10 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
19,95 €
-50% 1. toimituksesta 19,95 €
Hinta sis. toimituskulut 24,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 39,95 €
Hinta sis. toimituskulut 44,9 €

Vain 0.67 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Liselotte Ersgaard

"Näin sain tuuheammat hiukset ja kulmakarvat"

Liselotte aloitti Hair Grow - tuotteen käytön vähän puolivahingossa. Tämä suunnittelematon sattuma osoittautui hyväksi hänen hiuksilleen, sillä hänen hiuksensa olivat olleet latteat jo vuosien ajan. Kun Liselotte oli käyttänyt tuotetta jonkin aikaa, huomasivat hänen ystävänsä ja kampaajansa, että hänen hiuksilleen on tapahtunut jotain.

TILAA HAIR GROW PUOLEEN HINTAAN

Wellvitan Hair Grow auttaa sinua edistämään hiustesi kasvua hiusjuurista asti. Hiusten kasvu ja vahvistuminen vie aikansa, joten malta käyttää tuotetta riittävän pitkään, ennen kuin arvioit tuloksia.