Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen


Uskomme Wellvitalla tuotteidemme korkeaan laatuun ja myönteisiin vaikutuksiin. Ne toimivat useimmilla meistä. Siksi tarjoamme korvauksen niille, jotka eivät koe toivottua vaikutusta 3 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Tyytyväisyystakuulla voit kokeilla toista tuotettamme 10 euron alennuksella.

Luontaistuotteet vaativat kärsivällisyyttä

Suosittelemme, että käytät tuotetta 12 viikkoa ennen kuin arvioit sen vaikutuksia. Suosituksemme perustuu siihen, että tuotteidemme luontaiset ainesosat imeytyvät hitaasti ja asteittain kehoon. Voi kestää hetken ennen kuin tunnet niiden täyden vaikutuksen. Jos et ole tyytyväinen kolmen kuukauden jälkeen, voit hyödyntää tyytyväisyystakuumme.

Tarkistuslista

Näin saat täyden vaikutuksen tuotteestasi

1. Nauti päivittäin 

2. Vältä taukoja - älä keskeytä kesken pakkauksen

3. Mikäli sinulla on kysyttävää, soita meille 09-615 00 516

Luontaistuotteet vaativat kärsivällisyyttä

Miten hyödynnät tyytyväisyystakuun

Jos haluat hyödyntää tyytyväisyystakuumme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-615 00 516. Palvelemme sinua maanantaista torstaisin klo 08.00-16.00 ja perjantaisin 08.00-14.30. Takuu koskee monia tuotteitamme, mutta sen voi hyödyntää vasta 3 kuukauden kuluttua. Etsi vihreä tyytyväisyystakuumerkki tuotesivulta tai kysy asiakaspalvelustamme lisää.

Hyödynnä takuusi ja valitse suosikkisi 

Wellvitan tyytyväisyystakuun hyvä puoli on siinä, että voit valita uuden suosikkituotteesi ja testata sopiiko toinen tuote kehosi tarpeisiin paremmin.

Jos haluat käyttää tyytyväisyystakuumme tai kuulla siitä lisää, soita asiakaspalveluumme p. 09 615 00 516 - maanantaista torstaihin klo 8.00-16.00 ja perjantaisin klo 8.00-14.30. Tyytyväisyystakuun lisäksi voimme opastaa sinua tuotteistamme, vastata kysymyksiin ja auttaa sinua matkan varrella.

Millä tuotteilla on tyytyväisyystakuu?

Meillä on tyytyväisyystakuu tuotteille, joiden vaikutuksia voit helposti päivittäisessä käytössä havainnoida. Kun olet käyttänyt tuotetta useita viikkoja ilman taukoa, voit luotettavasti arvioida sitä, miten hyvin kehosi reagoi sen ainesosiin ja tehdä päätöksen.