Collagen Skin Improver

Ikääntymisen merkkeihin

Verisol®-kollageenista valmistettu Collagen Skin Improver on Wellvitan suosittu anti-age-tuote. Kollageeni lisää ihon kimmoisuutta ja rakennetta sekä vähentää juonteita ja selluliittia. Neutraalinmakuinen jauhe (2,5g) toimitetaan annospusseissa, joita nautitaan yksi päivässä.

Kertatilaus
49,95 €
Kestotilaus 30 Annospussia/joka kuukausi Säästä 10 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
19,95 €
-50% 1. toimituksesta 19,95 €
Hinta sis. toimituskulut 24,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 39,95 €
Hinta sis. toimituskulut 44,9 €

Tilauksen edut
  • Paras hinta - säästä rahaa jokaisella toimituksella..
  • Ei sitoutumisaikaa - voit hallinnoida itse.
  • Toimitetaan postilaatikkoon - täydennykset juuri oikeaan aikaan.

Vain 1.33 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Collagen Skin Improver vähentää ikääntymisen merkkejä

Tutkitusti tehokas

VERISOL®-kollageenilla tehdyt tutkimukset osoittavat, että kollageenin käyttö voi muun muassa lisätä ihon kimmoisuutta jopa 15 % vain 4 viikossa. Huomattava ero.

Vähemmän selluliittia

Appelsiini-iho johtuu pienistä rasvakertymistä ihonalaiskudoksessa. Se on melko vaaratonta, mutta monet olisivat mieluummin ilman sitä. Kollageeni vahvistaa ihon rakennetta ja vähentää selluliittia.

Vähemmän juonteita

Kollageeni on tärkeää ihon sileyden ja kimmoisuuden kannalta. Vaikka elimistö tuottaa sitä luonnostaan, sen teho heikkenee iän myötä. Tässä Collagen Skin Improver voi auttaa.

Ravitse ihoa [col=#20BB8B/sisäisesti] Collagen Skin Improverilla:
[col=#20BB8B/vähemmän ryppyjä], kauniimpi ja kimmoisampi iho. 

Vaikuttaa ihon ulkonäköön sisäisesti

Kollageenilla on tärkeä rooli ihon kimmoisuudessa ja ulkonäössä. Keho tuottaa kollageenia luonnostaan, mutta 30 ikävuoden jälkeen useimmat ihmiset alkavat havaita ensimmäiset ikääntymisen merkit. 
 

Tutkittu vaikutus
Collagen Skin Improverin sisältämä VERISOL®-kollageeni on tieteellisissä tutkimuksissa osoittanut, että ihosta tulee kimmoisampi, rypyt vähenevät, ihon rakenne parantuu ja selluliitti vähenee. Kun kollageenia nautitaan sisäisesti sen sijaan, että sitä levitettäisiin paikallisesti iholle voiteena, saavutetaan haluttu vaikutus koko kehon iholla.
 

Sinun ihosi, sinun historiasi
Kauneus on monia asioita. Silmänräpäys, tyytyväisyys omaan peilikuvaan ja pienet hymyt, jotka kertovat elämän hyvistä hetkistä.

Koko elämäsi ajan ihoosi vaikuttavat päivittäin monet sisäiset ja ulkoiset tekijät. Ihoon vaikuttavat muun muassa ruokavalio, hormonit, UV-säteily ja tietysti ikä. Murrosiässä iho on sileä ja kimmoisa, mutta iän myötä iho menettää osan elastisuudestaan, josta puolestaan seuraa juonteita.

Me Wellvitalla uskomme kaiken ikäisten kauneuteen. Collagen Skin Improver auttaa sinua kohti sileää, kimmoisaa ihoa korostaen kauneuttasi ja kertoen tarinasi.

Tutkimukset kertovat hyviä tuloksia

Collagen Skin Improverin VERISOL®-kollageenin vaikutuksista ihoon on tehty laajoja tutkimuksia(1). Ne osoittavat, että ihon rakenne on parantunut selvästi. Muun muassa tutkimukseen osallistuneiden henkilöiden ihon kimmoisuus oli lisääntynyt jopa 15 prosenttia jo 4 viikon käytön jälkeen.

1) Oral Supplementation of Specific Collagen Peptides Has Beneficial Effects on Human Skin Physiology: A Double-Blind, Placebo-Controlled StudyProksch E., Segger D., Degwert J., Schunck M., Zague V., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, August 2013 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23949208/

Collagen Skin Improver · Ravintolisä · 75 g

Kollageenivalmiste

30 annospussia (2,5g)

Collagen Skin Improver sisältää VERISOL®-kollageenia, joka lisää ihon kimmoisuutta ja rakennetta sekä vähentää juonteita ja selluliittia. Neutraalinmakuinen jauhe toimitetaan 2,5 g:n annoksina. Ota vain 1 annospussi päivässä saadaksesi täyden hyödyn Collagen Skin Improverista.

- 1 päivässä
- Maustamaton
- Vähemmän ryppyjä ja vähemmän selluliittia sekä nuorekkaampi iho
- Todistetusti tehokas

Suositeltu päiväannos:
1 annospussi. Vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Päivittäinen annos sisältää:
2,5 g

Ainesosat:
Naudan kollageenihydrolysaatti

Käyttö:
Sekoita annospussi mihin tahansa kylmään tai kuumaan juomaan, esimerkiksi kahviin, veteen tai mehuun. Yksi annospussi sisältää 2,5 grammaa Verisol®-kollageenihydrolysaattia, joka on päivittäinen annos.

Säilytys:
Säilytys kuivassa sekä suojattuna valolta ja lämmöltä. Ei pienten lasten ulottuville.

Valmistettu Wellvitalle.

Markkinoija: Wellvita, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas, www.wellvita.fi

Kuluttajapalvelu: Puh. 09 615 00 516 (pvm/mpm)

Työskentelemme jatkuvasti tuotteidemme kehittämiseksi ja parantamiseksi, ja siksi toisinaan tuotteidemme ainesosissa voi tapahtua pieniä muutoksia. Pakkaustiedot ovat aina ajantasalla, mutta markkinoilla voi siirtymäaikana olla kahdenlaisella etiketillä varustettua samannimistä tuotetta. Tuotteen koostumus vastaa aina pakkauksen etiketissä olevia tietoja.

 


SE · kosttillskott · Collagen Skin Improver · 75 g

30 sticks á 2,5 g

Kollagenpreparat
Collagen Skin Improver innehåller VERISOL® kollagen, som kan förbättra hudens elasticitet och struktur, minska rynkor och celluliter. Det är ett smakneutralt pulver, som levereras i sticks med doser på 2,5 gram per styck. Du behöver bara ta 1 stick per dag för att få full utbyte av Collagen Skin Improver.

• 1 stick per dag
• Neutral smak
• Färre rynkor, mindre celluliter och ökad elasticitet
Dokumenterad effekt


Rekommenderad daglig dos:
1 portionsförpackning (stick).
Den dagliga dosen bör inte överskridas. 

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.


Innehåll per daglig dos:
2,5 g

Ingredienser:
Kollagen Hydrolysat från nötkreatur.

Användning:
Blanda en stick i valfri kall eller varm dryck, t.ex. kaffe, vatten eller juice.
En stick innehåller en daglig dos på  2,5 g Verisol® Kollagen Hydrolysat.

Producerat för:
Wellvita, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas, www.wellvita.fi

Förvaring: 
Förvaras torrt, skyddas från ljus och värme.
Förvaras utom räckhåll för små barn.