Nestettä kehossa – raskaat jalat – väsymystä

Tukea luonnosta tasapainoiseen kehoon

Haluaisitko kevyemmät jalat?

Liiallinen nesteen kertyminen elimistöön näkyy ja tuntuu usein jaloissa. Nestevexin luonnosta peräisin olevien ainesosien avulla voit saada kehosi nestetasapainoon kuntoon. Tuotteeseen valitut kasvit edistävät elimistön kykyä erittää nestettä sekä poistaa kuona-aineita. Anna elimistöllesi parhaat edellytykset ilman liiallista nesteen kertymistä.

Nestevex sisältää peltokortetta, joka tukee munuaisten kykyä erittää nestettä ja kuona-aineita. Hibiskus edistää virtsateiden normaalia toimintaa ja voi auttaa vähentämään raskasta tunnetta jaloissa.

Kolme syytä valita Nestevex

Kudokset tarvitsevat nestettä, happea ja ravintoa. Toisinaan kudokseen voi alkaa kertyä liikaa nestettä. Tämä voi aiheuttaa epämiellyttävää oloa kehossa, raskasta tunnetta jaloissa sekä yleistä väsymystä.

Kuona-aineiden eritys

Peltokorte

Peltokorte sisältää runsaasti piitä, jota esiintyy luonnossa ja myös ihmiskehossa. Sitä on kudoksissa, ihossa, hiuksissa ja kynsissä. Kasvilla on lukuisia terveyshyötyjä ja sen tiedetään tukevan munuaisten kykyä erittää nestettä ja kuona-aineita.

Kulje luonnon osoittamalla tiellä

Normaalisti nestettä poistuu kudoksesta yhtä paljon kuin sinne kertyy, mutta erilaiset tekijät voivat häiritä tasapainoa, jolloin kudokseen voi kertyä nestettä. Nestevexin kasviperäiset ainesosat voivat auttaa sinua saamaan nestetasapainon kuntoon.

 • Peltokorte
  Peltokorte tukee munuaisten kykyä erittää nestettä ja kuona-aineita.

 • Hibiskus
  Hibiskus edistää virtsateiden normaalia toimintaa ja voi auttaa vähentämään raskasta tunnetta jaloissa.

 • Voikukka
  Voikukka auttaa ylläpitämään normaalia virtsaamista.

 • Maissisilkki
  Maissisilkki auttaa tukemaan eritystä virtsateissä.

 • Isotakiainen
  Isotakiainen edistää nesteen eritystä munuaisten kautta.

 • Kalium
  Kalium auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta.

Tyytyväiset asiakkaat kertovat

Voisiko Nestevexistä olla hyötyä sinulle? Lue kahden asiakkaamme kokemuksia siitä, miten he saivat apua tuotteen ainesosista.

Raskaat jalat

Hibiskus

Hibiskuskukka on lähtöisin Aasian ja Afrikan trooppisista ja subtrooppisista osista. Sen tiedetään edistävän munuaisten nesteen erittämistä, vilkastuttavan pienten verisuonten verenkiertoa ja vähentävän raskasta tunnetta jaloissa. Hibiskusta on käytetty myös vähentämään henkistä ja fyysistä väsymystä.

Nestevex

Nestevex tarjoaa nestetasapainoa

Peltokortteesta, isotakiaisesta, hibiskuksesta ja muista tarkasti valituista ainesosista valmistettu Nestevex on Wellvitan nesteenpoistotuote. Peltokorte tukee munuaisten nesteenerityskykyä. Isotakiainen ja hibiskus edistävät nesteiden erittymistä munuaisissa.

Kertatilaus
49,95 €
Kestotilaus 90 tablettia/joka kuukausi Säästä 10 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
19,95 €
-50% 1. toimituksesta 19,95 €
Hinta sis. toimituskulut 24,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 39,95 €
Hinta sis. toimituskulut 44,9 €

Vain 1.33 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00