"Ihoni rakenne on merkittävästi parempi"

Kun aikaa on vähän, ihonhoito ei ole tärkeysjärjestyksessä korkealla. Mathilde Legaard tietää sen hyvin. Hän on kahden pojan yksinhuoltajaäiti ja hänelle on tärkeää, että päivittäinen ihonhoitorutiini on sekä helppo että tehokas. Siksi Mathilde suosii Collagen Skin Improveria. Eikä uusi ihonhoitorutiini ole jäänyt huomiotta ystäväpiirissä, joka on omin silmin huomannut eron.

Collagen Skin Improver sisältää VERISOL®-kollageenia, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja rakennetta, vähentää ryppyjä ja selluliittia.

Kollageeni on helppo ihonhoitorutiini 

Tanskalainen 39-vuotias Mathilde on opettaja ja kahden aktiivisen pojan äiti. Kiireinen elämäntyyli ei jätä hänelle paljoa aikaa itselle ja ihon hoidolle, sillä Mathildella on monta rautaa tulessa ja hän on myös vapaa-ajallaan aktiivinen. Aiemmat yritykset saada ihonhoitoon rutiinia ovat kaatuneet.

- Olen kokeillut erilaisia voiteita ja naamioita, mutta ne vievät paljon aikaa. Voi olla, että minulla ei ole tai haluan käyttää sen ajan mielummin muuhun, jolloin ihonhoito jää hunningolle.

-Suosittelen ehdottomasti Collagen Skin Improveria. Jos elät aktiivista elämää kuten minä, tämä on helpointa ihonhoitoa mitä on olemassa ja se on tehnyt iholleni todella hyvää. Tästä rutiinista aion pitää kiinni.

Silminnähtävä muutos 

Kun Mathilde luki, että Wellvita etsii uudelle tuotteelleen Collagen Skin Improverille testaajia, hän ei voinut vastustaa. Hän oli entuudestaan jo kuullut, että kollageenituotteet ravitsevat ihoa tehokkaasti sisältäpäin ja voivat vähentää sekä juonteita että selluliittia.

- Olen testannut Collagen Skin Improveria nyt neljä kuukautta, enkä todellakaan kadu, että lähdin mukaan, Mathilde sanoo hymyillen. Hän huomaa selvän eron ihossaan.

- Minulla on kaunis hehku ja ihoni rakenne on parantunut selvästi.   

Mathilden ystäviltä ei myöskään ole jättänyt muutos huomaamatta, vaan he huomauttavat usein, että Mathilde näyttää nuorekkaammalta kuin ennen.

- Sitten minun on tunnustettava, että otan päivittäin kollageenilisää, Mathilde lisää.

Kiireisen arjen pelastaja

Mathilde ei vain rakasta sitä, että Collagen Skin Improverilla on näkyvä vaikutus ihoon. Hän arvostaa yhtä paljon myös sitä, miten yksinkertaista ja helppoa tuotteen käyttö on.

- Se on itse asiassa nerokkaan helppoa, sillä kaadat jauheen lasilliseen vettä, jonka joka tapauksessa juon aamusella – eikä minun tarvitse tehdä mitään muuta iholleni. Mauton jauhe on helppo liuottaa veteen.

- Voin ehdottomasti suositella Collagen Skin Improveria naisille, jotka elävät yhtä aktiivista elämää kuin minä. On helppoa ja se on tehnyt todella hyvää iholleni. Se on ehdottomasti rutiini, joka jää pysyväksi. Olen nykyään CSI-fani, Mathilde jatkaa hymyillen.

Helpoin koko kehon ihoa samanaikaisesti nuorentava ihorutiini. Yksi luontainen ainesosa riittää!

Kiinnostuitko?

Tee kuten Mathilde ja tilaa heti Collagen Skin Improver