"Tunnen itseni taas teräväksi"


Bodil elää elämää nopealla sykkeellä. Kun hän ei ole urheilukeskuksessa, hän toimii aktiivisesti paikallisen yhdistyksen hallituksessa. Hänen muistinsa heiketessä, Bodil ei halunnut enää nousta puhumaan yleisön eteen. Nimet unohtuivat ja pohdintatauot pitenivät. Nyt Bodil onneksi tuntee olonsa jälleen teräväksi, sillä hän löysi muistia tukevan luontaistuotteen.

Bacopa monnieri voi edistää muistia ja keskittymistä. Ginseng edistää elinvoimaisuutta, valppautta ja henkistä terävyyttä. B6-vitamiini ja niasiini vähentävät väsymystä ja uupumusta.

En löytänyt sanoja

Useille meistä käy niin, että sanat menevät sekaisin ja nimet unohtuvat. On normaalia, että sitä sattuu joskus, mutta iän myötä siitä voi tulla kinkkisempää. 76-vuotias Bodil tajusi tämän, kun hänen oli yhä vaikeampi ilmaista itseään kuten ennen.

- Sanat olivat hakusessa ja jouduin miettimään enemmän puhumista. Myös lapseni huomasivat sen. He alkoivat vitsailla, että ”äiti vanhenee”, Bodil tuumaa.

Vaikka kiusoittelu oli tarkoitettu ystävällisesti, se häiritsi Bodilia. Hän ei pitänyt siitä, että tunsi itsensä hitaaksi ja kaipasi itsevarmuutta, jota hänellä oli ennen ollut.

- Olin päättänyt, että tämä ei jää tähän. En luovu aktiivisesta elämäntyylistä, hän lisää.

- Välillä vieläkin unohtuu joku nimi, muttei itseni ilmaisu tuota enää ongelmia. Tuntuu, että olen taas skarppi.

Aivoja ja muistia tukevat kasvit

Hänen ei onneksi tarvinnut kauan etsiä, sillä hän näki pian paikallislehdessä ilmoituksen, jossa kerrottiin Remital-luontaistuotteesta. Siinä on aivoja ja muistia tukevia ainesosia, jotka vaikuttivat hänestä erittäin lupaavilta.

- Lehti-ilmoituksesta muistin tukemiseen ei mennyt kauan. Soitin heti Wellvitalle, etten ehdi muuttaa mieltäni ja pian postilaatikosta kolahti oma Remital-paketti, iloitsee Bodil, joka teki kasveista nopeasti osan rutiinejaan.

Huomattava muutos

- Minun on myönnettävä, että olin iloisesti yllättynyt vaikutuksesta. Muutaman kuukauden kuluttua aloin huomata, ettei kaikki ollut kuten ennen. Vaikka joku nimi silloin tällöin unohtuu, minulla ei ole enää samoja haasteita ilmaista itseäni. Tunnen itseni taas terävämmäksi. Olen niin iloinen, Bodil hymyilee.

Bodil huomasi jopa, että uusien askeleiden oppiminen sujui nopeammin tanssilattialla. Remitalin ainesosat ovat tehneet hänen elämästään tanssia verratuna entiseen ja mikä parasta, kestotilaus on ollut vaivaton.

- Jos sinulla on samanlaisia haasteita kuin minulla, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Remitalia. Minä vannon näiden ainesosien nimeen, Bodil toteaa hymyillen.

Tehokkaat kasvit auttavatsinua muistin ja terävyydenosalta yltämään parhaimpaasi.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Bodil ja tilaa Remital heti