TARKISTA ITSE:

4 merkkiä normaalista eturauhasesta

Prostata, joka tunnetaan paremmin eturauhasena, on pienen kiivin kokoinen ja muotoinen rauhanen. Se sijaitsee pojilla ja miehillä lantion alaosassa. Normaalia eturauhasta ei tule yleensä ajatelleeksi. Tässä on neljä merkkiä eturauhasen normaalista toiminnasta.

Ovatko nämä 4 merkkiä kunnossa kohdallasi?

Jos ei, niin et ole ainoa. Iäkkäämpänä miehenä voi tuntua siltä, ettei virtsaaminen ole yhtä helppoa kuin ennen. Vaikka tämän onkin tavallista, haluaisivat monet miehet kuitenkin palata ajassa taaksepäin. Muutos on useimmiten vaaraton*, mutta sitäkin ärsyttävämpi – erityisesti yöllisten vessareissujen vuoksi. Onneksi voit tehdä asialle jotakin.

* Virtsaamisongelmat voivat johtua sairaudesta, joka on lääkärin hoidettava. Jos sinulla on vakavia ongelmia tai ongelmasi pahenevat, suosittelemme, että hakeudut lääkärin hoitoon.

Tue eturauhasen toimintaa

Prostabona Plus -ravintolisän kasviperäiset ainesosat voivat auttaa sinua ylläpitämään eturauhasen normaalia toimintaa. Pellavansiemenet edistävät normaalia eturauhasen toimintaa ikääntyvillä miehillä, kun taas fenkolinsiemenet edistävät normaalia virtsaamista ja virtsan erittymistä.

91 % suosittelee

Virtsaamisongelmat voivat monista miehistä tuntua noloilta. Monet Prostabona Plussan käyttäjät kertovat siitä huolimatta tuotteesta tuttavilleen.  

Tuoreessa asiakastutkimuksessa 91% käyttäjistä suositteli Prostabona Plussaa muille. Sen lisäksi 81% käyttäjistä antoi ainesosien toimivuudelle arvosanan hyvä (3), erittäin hyvä (4) tai täydellinen (5). 

Tyytyväiset käyttäjät kertovat