"Ikämiesten virtsaaminen ei houkutellut"

Jakeluautonkuljettaja Gunnar halusi apua virtsaamiseensa ja päätti kokeilla Prostabona Plussaa. Nykyään hän suosittelee sitä kaikille ikääntyville miehille, jotka haluavat tukea eturauhastaan, erityisesti saman alan miehille.

Pellavansiemenet edistävät normaalia eturauhasen toimintaa ikämiehillä. Fenkolinsiemenet edistävät normaalia virtsaamista ja virtsaneritystä. Sinkki auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa.

Pissahätä iski aina kesken ajon

Jakeluautonkuljettajana on hyvä asia, jos sinun ei tarvitse pissata usein ja sen allekirjoittaa myös 63-vuotias Gunnar. 

- En halua tehdä tarpeitani kuin koira, hän naurahtaa viitaten niihin kaikkiin niihin kuljettajiin, jotka joutuvat pysähtymään ja piiloutumaan puun taakse tien varteen, kun hätä iskee.

Kuten niin monet muutkin hänen ikäisensä miehet, Gunnar on alkanut huomata muutamia vuosia sitten, ettei virtsaamistiheys ollut entisellään.

- Ei ole käynyt mielessäkään pitää taukoa, sillä näin on hyvä. Ehdottomasti kannattaa testata, jos toimisi vaikka yhtä hyvin kuin mitä se minulla toimii, hän jatkaa.

Suosittelen Prostabona Plussaa

Gunnar luki verkosta, miten pellavansiemenet ylläpitävät normaalia eturauhasta siinä, kun taas fenkolinsiemenet edistävät normaalia virtsaamista. Raaka-aineet tuntuivat siltä, että voisivat toimia hänellä.

Gunnar on käyttänyt ja hyötynyt luontaistuotteista aiemminkin, joten hänen päällimmäinen ajatuksensa oli: "Minulla ei ole mitään menetettävää, jos kokeilen sitä." Hän tilasi Prostabona Plussan eikä ole katunut sitä hetkeäkään.

- Tuotteen luonnolliset ainesosat toimivat minulla täydellisesti. Voin ehdottomasti suositella Prostabona Plussaa muillekin ikämiehille, Gunnar iloitsee. 

- Ei ole käynyt mielessäkään pitää taukoa, sillä näin on hyvä. Ehdottomasti kannattaa testata, jos toimisi vaikka yhtä hyvin kuin mitä se minulla toimii, hän jatkaa.

Tue ikääntyvää eturauhasta ja ylläpidä [col=#20BB8B/normaalia virtsaamista.]

Kiinnostuitko?

Tee kuten Gunnar ja tilaa Prostabona Plus heti