”Suosittelen Prostabona Plussaa keski-ikään edenneille”

Ole rakastaa golfia. Se, ettei hän pystynyt pelaamaan kierrosta golfia ilman, että hän mietti eturauhasta tai virtsaamista, oli syy siihen, miksi hän aloitti Prostabona Plussan. Nykyään hän suosittelee luontaistuotetta kaikille aikuisille miehille, jotka haluavat tukea tervettä eturauhasta ja normaalia virtsaamista.

Pellavansiemenet edistävät normaalia eturauhasen toimintaa ikämiehillä. Fenkolinsiemenet edistävät normaalia virtsaamista ja virtsaneritystä. Sinkki auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa.

Ikämiesten virtsaaminen ei houkutellut

- Golfkentillä ei tunnetusti ole hyvin varusteltuja wc-tiloja viheriöiden ympärillä. On turhauttavaa, jos täytyy ravata vessassa useita kertoja saman golfkierroksen aikana, aloittaa Ole.

Pitkät golfmatkat eivät olleet ainoa asia, joka sai aktiivisen miehen kiinnittämään huomiota virtsaamiseensa. Ole huomasi myös, että hänen täytyi nousta öisin useammin pissalle.

Kuten niin monet muutkin Olen ikäiset miehet, hän oli tullut tietoiseksi lantion alueella sijaitsevasta pienestä rauhasesta. Kun hän eräänä päivänä luki Prostabona Plussasta, päätti hän tehdä jotain ylläpitääkseen tervettä eturauhasta.

Hän soitti Wellvitalle ja koki oitis, että tuote oli suunniteltu juuri hänen tarpeisiin.

- Golfkentät eivät ole tunnettuja siitä, että niillä sijaitsee hyvin varustettuja käymälöitä viheriön ympärillä. Ja on turhauttavaa joutua poistumaan useita kertoja golfkierroksen aikana.

Kuona-aineiden poistuminen

Yksi tapa pienentää vessakäyntien määrä on tietenkin vähentää nesteiden saantia. On tärkeää, että nestetasapaino säilyy kuitenkin hyvänä.

Tämän vuoksi Ole ei muuttanut tavanomaista päivittäistä nesteiden saantiaan. Normaali virtsaaminen, kun auttaa huuhtomaan elimistöstä epäpuhtauksia virtsan mukana.

Golffari teki oikean valinnan
Käytettyään Prostabona Plussaa muutaman viikon ajan Ole oli jo vakuuttunut luontaistuotteesta.

- Suosittelen tuotetta ehdottomasti kaikille keski-ikäisille miehille, jotka haluavat tukea eturauhasen toimintaa ja normaalia virtsaamista, hymyilee hyväntuulinen toiminnanjohtaja.

Mies, tue ikääntyvää eturauhasta ja ylläpidä normaalia virtsaamista.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Ole ja tilaa Prostabona Plus heti