"Elin muistilappujen varassa"


Berit aktiivisena naisena kävelee 5-6 kilometrin lenkkejä. Tällä matkustelua rakastavalla naisella oli kuitenkin vaikeuksia pysyä kärryillä, kun hänen äitinsä sairastui. Jääkaapin ovi oli täynnä muistilappuja ja hän oli rättiväsynyt. Tilanne alkoi helpottaa, kun Berit löysi neidonhiuspuuta sisältävän Tempozilin.

Ginkgo biloba, eli neidonhiuspuu auttaa ylläpitämään hyvää ikämuistia. Se edistää mikroverenkiertoa, joka on hyväksi näkökyvylle, kuulolle ja muistille.

Liian monta palloa ilmassa

Useimmat meistä unohtelevat asioita, olivatpa ne sitten salasanoja, avaimia tai vaikkapa hammaslääkäriaikoja. Unohtelu on täysin normaalia, mutta silloin tällöin tilanne voi riistäytyä käsistä, kun meillä on vaikea ajanjakso edessä. Berit koki tämän äitinsä sairastuessa.

- Asuin äitini lähellä enkä ole työelämässä, joten oli luonnollista, että minä ja kaksi sisarustani huolehdimme hänestä. Minäkin halusin todella olla hänen tukenaan, mutta se oli vaikeaa, sanoo Berit, jonka päivät olivat täysiä.

Kun ihmiset joutuvat poikkeuksellisten tilanteiden eteen, he eivät halua opetella uusia järjestelmiä ja digitaalisia portaaleja sekä viettää myöhäisiä öitä tietokoneen ääressä. Juuri siihen Beritin oli kuitenkin sopeuduttava.

- Oli vain niin paljon muistettavaa aina sovelluksien uusista salasanoista ja kirjautusmistiedoista digitaaliseen postiin asti. Lista tuntui loputtomalta, joten en oikein pysynyt enää kärryillä. Siispä kirjoitin itselleni paljon muistilappuja, Berit aloittaa.

- Olen vakuuttunut siitä, että Tempozil on kirkastanut ajatteluani ja vähentänyt väsymystäni. Siksi haluan puhua aiheesta avoimesti. Toivon, että kokemukseni voi auttaa myös muita vastaavassa tilanteessa olevia.

Voimien palautuminen

Eräänä päivänä Berit päätti, että nyt näiden lappujen kanssa pelaaminen saa riittää. Hän koki tarvitsevansa auttavaa kättä, joten hän otti yhteyttä Wellvitaan, jonka asiakas hän on ollut jo vuosia.

- Puhelussa oli kiireetön tunnelma ja minulle suositeltiin Tempozilia. Sen sisältämä ginkgo biloba on hyväksi muistille ja B6-vitamiini puolestaan virkistää. Tempozil kuulosti juuri minulle sopivalta tuotteelta, joten tilasin oitis pakkauksen, hän kertoo eikä ole katunut päätöstään.

Jälkeenpäin hän on miettinyt, että olipa hyvä, että hän otti Tempozilin ainesosat käyttöön hektisenä ajanjaksona.

- Olen vakuuttunut siitä, että Tempozil on kirkastanut ajatteluani ja vähentänyt väsymystäni. Siksi haluan puhua aiheesta avoimesti. Toivon, että kokemukseni voi auttaa myös muita vastaavassa tilanteessa olevia, Berit hymyilee.

Berit on Tempozilin kestotilaaja ja hän saa täydennykset aina ennen kuin edellinen pakkaus loppuu. Hän on ollut tyytyväinen kattavaan palveluun.

- Se on varmaa, että jatkan Tempozilin kanssa, hän lisää loppuun.

Älykäs valinta muistin ja aivojen suorituskyvyn tueksi. Voi edistää myös näköä ja kuuloa.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Berit ja tilaa Tempozil heti