"Jalkani eivät tunnu lyijyn raskailta"

Marianne on aina liikkeessä. Milloin hän on kuntosalilla, lenkillä tai sitten leikkimässä lastenlasten kanssa. Hänen jalkansa tuntuivat niin lyijyn raskailta ja väsyneiltä, että halu harrastaa liikuntaa hiipui vähitellen. Venoletin ainesosat toivat keveyttä hänen askeleeseen.

Viininlehdet ja viinirypäleen siemenet edistävät jalkojen hyvää verenkiertoa, joka vähentää väsyneiden ja raskaiden jalkojen tunnetta. Ne voivat myös parantaa jalkojen ihon ulkonäköä.

Juoksu ei rullannut raskain askelin

Kun 56-vuotias Marianne muistelee kulunutta vuotta, hän voi edelleen kuvitella sen raskaan tunteen jaloissaan. Jalat tuntuivat niin lyijyn raskailta ja väsyneiltä, että se iski häneen kovaa ja halu harrastaa liikuntaa hiipui vähitellen, vaikka se oli hänelle entuudestaan tuttua.

- Jalkani häiritsivät erityisesti silloin, kun juoksin. Aloin keksiä tekosyitä, ettei minun tarvitsisi lähteä ollenkaan juoksemaan, Marianne kertoo.

Hän oli valmis kokeilemaan kaikkea; hän teki laskimopumppuharjoituksia, istui jalat ylhäällä verenkierron ylläpitämiseksi ja testasi kaikkia tuttujen ehdottomia kikkakolmosia. Niistä saatu helpotus osoittautui kuitenkin aina hetkelliseksi.

- Olin rehellisesti sanottuna pettynyt, kun epämukava tunne palasi jalkoihin kerta toisensa jälkeen. Erityisen ärsyttävää oli se, että juoksemisesta meni ilo. Se on minulle henki ja elämä, hän kertoo surullisena.

Vaikka Marianne kävi edelleen pyöräilemässä luonnossa, voimaharjoittelemassa ja pitämässä hauskaa ystäviensä kanssa, oli hänen hidastettava tahtia.

- Wellvita on minulle ennestään tuttu, sillä olen ennenkin hyötynyt heidän tuotteestaan. Kynnys kokeilla uutta tuotetta oli matala siinä vaiheessa, kun näin raskaille jaloille suunnitellusta Venoletista mainoksen. Halusin heti koittaa sitä, kertoo Marianne innostuneesti.

Kasvipohjainen helpotus jaloille

Mariannen raskailta tuntuvat jalat eivät antaneet hänelle rauhaa ja hän oli vähällä luovuttaa, kunnes hän törmäsi Venoletin mainokseen.

- Wellvita on minulle ennestään tuttu, sillä olen ennenkin hyötynyt heidän tuotteestaan. Kynnys kokeilla uutta tuotetta oli matala siinä vaiheessa, kun näin raskaille jaloille suunnitellusta Venoletista mainoksen. Halusin heti koittaa sitä, kertoo Marianne innostuneesti.

Nyt on kulunut lähes neljä kuukautta siitä, kun hän aloitti Venoletin. Marianne on erittäin tyytyväinen sen ainesosien tehoon. Hänen jalkansa voivat taas hyvin, eikä Marianne epäröi vetää juoksukenkiä jalkaansa. 

- Olen taas siinä juoksukunnossa, missä olin muutama vuosi sitten. Jalkani tuntuvat kevyiltä! Neuvon siis kaikkia, joilla on raskaat ja väsyneet jalat, kokeilemaan Venoletia. Koska siitä oli minulle suuresti hyötyä, miksei siitä olisi myös sinulle? Marianne toteaa lämpimästi hymyillen.

Kauniimpi jalkojen iho, vähemmän selluliittia ja jalat, jotka tuntuvat vähemmän väsyneiltä ja raskailta. [col=#20BB8B/Tue jalkojesi verenkiertoa.]

Kiinnostuitko?

Tee kuten Marianne ja tilaa Venolet heti