"Näin sain kevyet ja nätit jalat"

Jette on aina rakastanut tanssimista, mutta pitkään hänen väsyneet jalkansa vaikeuttivat tanssilattialle pääsyä. Vasta, kun hän kokeili Venoletin ainesosia, hän löysi jälleen tanssimisen ilon.

Viininlehdet ja viinirypäleen siemenet edistävät jalkojen hyvää verenkiertoa, joka vähentää väsyneiden ja raskaiden jalkojen tunnetta. Ne voivat myös parantaa jalkojen ihon ulkonäköä.

Ongelmana verisuonet

62-vuotias Jette on 14 vuoden ajan vetänyt säännöllisesti cowboysaappaat jalkaansa ja tanssinut energisesti kantrimusiikin tahtiin. Hän rakastaa sen nopeaa vauhtia. Sitten iski jalkojen väsymys ja vauhdissa pysyminen kävi vaikeammaksi. Lopulta hän harkitsi tanssin lopettamista kokonaan.

- Halusin niin kovasti tanssia, mutta siitä alkoi tulla vaikeaa, harmittelee Jette.

Kun cowboysaappaat pölyyntyivät hyllyssä, Jetten arki pysähtyi. Tanssilattialla pyörimisen lisäksi hän rakasti telmiä lastenlastensa kanssa, mutta siinäkin väsyneet jalat alkoivat rajoittaa hänen liikkumistaan.

- Jalkani tuntuivat betoniharkoilta, eikä minulla ollut energiaa. Myös jalkojeni iho ei näyttänyt kovinkaan kauniilta, hän kertoo.

Jette kokeili vuosien varrella monia asioita, mutta mistään ei ollut mitään apua. Hän oli lähellä luovuttaa, mutta sitten hän törmäsi Venoletin mainokseen. Hän tunnisti itsensä mainoksesta välittömästi.

Väsyneet jalat ja näkyvät suonet olivat juuri niitä ongelmia mitä hänellä oli ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Jette tunsi itsensä toiveikkaaksi. Hän oivalsi, että ongelma liittyi todennäköisesti jalkojen verisuoniin. Hän teki nopean päätöksen ja päätti tilata heti Venoletia.

- Luulen, että meni noin kolme kuukautta ennen kuin Venolet alkoi vaikuttaa. Jalkani kevenivät ja ne eivät tuntuneet enää niin väsyneiltä. Myös jalkojeni ihoni alkoi näyttää paremmalta, Jette hymyilee.

Takaisin tanssilattialle

Tänään on kulunut kolme vuotta siitä, kun Jette otti ohjat omiin käsiinsä ja teki tilauksen. Hän ei ole katunut päätöstään päivääkään.

- Luulen, että meni noin kolme kuukautta ennen kuin Venolet alkoi vaikuttaa. Jalkani kevenivät ja ne eivät tuntuneet enää niin väsyneiltä. Myös jalkojeni ihoni alkoi näyttää paremmalta, Jette hymyilee.

Se ei ollut pelkkää toiveajattelua, sillä hänen tyttärensä tullessa vierailulle, huomasi hän myös myönteisen muutoksen äitinsä jaloissa.

- Minun on vain sanottava, että Venolet on tuonut valtavan helpotuksen minulle ja jaloilleni sekä olen palannut tanssilattioille. Jos sinulla on samanlaisia ongelmia, kannattaa kokeilla Venoletia, Jetta kertoo onnellisena.

Kauniimpi jalkojen iho, vähemmän selluliittia ja jalat, jotka tuntuvat vähemmän väsyneiltä ja raskailta. Tue jalkojesi verenkiertoa.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Jette ja tilaa heti Venolet