"Näin sain kolesterolit kohdalleen"

Monien tavoin Sally ei juurikaan ajatellut kolesterolia. Neljä vuotta sitten hänellä ei enää ollut vaihtoehtoa, vaan hänen oli kohdattava asia. Cholemin Complexin luontaiset ainesosat tuntuivat hänestä hyvältä lähestymistavalta kolesterolin hallintaan. Päätös oli oikea, sillä neljä vuotta myöhemmin hän on edelleen Cholemin Complexin kestotilaajana.

Oliivinlehdet yhdessä artisokan kanssa auttavat ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa. Artisokka voi alentaa veren rasvojen määrää. Sisältää myös punariisiä, jossa on monakoliini K:ta.

Kolesteroli viitteisiin

Sally oli myönteisesti yllättynyt, että vain kolmen kuukauden Cholemin-kuurin jälkeen hänen kolesterolilukemansa alkoi viitosella. Sittemmin tuoteeseen on lisätty hyödyllisiä ainesosia ja sen nimi muuttui täydentävien raaka-aineiden myötä Cholemin Complexiksi.

Sallyn kolesterolimittaukset osoittavat edelleen aineosien vaikuttavan, joten hän aikoo jatkaa Cholemin Complexin kestotilaajana. Hän on suositellut sitä myös työkavereille, perheelle ja ystäville, jos he haluavat haluavat ylläpitää normaalia kolesterolitasoa.

- Koska se toimii minulla täydellisesti, uskon vahvasti, että se toimii myös muilla yhtä hyvin, Sally hymyilee.

- Olin jo muutaman vuoden ajan kamppaillut pitääkseni kolesterolini normaalina, joten tiesin, että minun pitäisi tehdä asialle jotain. Luontainen lähestymistapa on aina ollut valintani, joten miksei nytkin, Sally hymyilee.

Elämää helpottava palvelu

Luontaistuotteiden vaikutuksen odottaminen vaatii kärsivällisyyttä, sillä yhdessä yössä ei tapahdu ihmeitä. Sally on tyytyväinen siihen, että Wellvitan kestotilaus pitää huolen siitä, ettei koskaan käy niin, että vaikutus heikkenee tauon vuoksi.

- Minä pidän huolen vain siitä, että muistan ottaa Cholemin Complexin joka päivä. Lopun hoitaa Wellvita, Sally hymyilee.

Kolesteroli koholla? Puutu asiaan ajoissa.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Sally ja tilaa heti Cholemin Complex