”Näin sain apua limakalvoilleni”

Kun Sussin vaihdevuodet alkoivat, hän oli monelle naiselle tutun ongelman edessä. Iho ja limakalvot kuivuivat ja hän tunsi sen silmissään, iholla ja kurkussa. Suurimmat haasteet olivat kuitenkin alapään limakalvoilla ja se vaikutti jopa hänen intiimielämäänsä. Tämä sai Sussin ymmärtämään, että hänen tulisi tehdä jotakin limakalvojen hyväksi.

A-vitamiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina. Pellavansiemenöljy sisältää alfalinoleenihappoa (ALA), joka on monityydyttymätön omega-3-rasvahappo.

Helpotusta limakalvoille

- Se oli erittäin turhauttavaa. Halusimme mieheni kanssa nauttia toisistamme kuten ennenkin. Alapään limakalvojen lisäksi minua häiritsivät kuivat silmät ja halkeilevalta tuntunut iho. Niinpä päätin tehdä jotain saadakseni limakalvot kuntoon, Sussi kertoo.

Sussi on tietoinen, että kypsään ikään ehtineet naiset kokevat kuivuutta. Oli kuitenkin yllätys, kuinka paljon se vaikutti hänen elämäänsä. Sussi tuntee ravintolisät hyvin aikaisemman työnsä kautta. Niinpä hän päätti etsiä ainesosia, joista hän voisi saada helpotusta limakalvoilleen.

- Suosittelen lämpimästi Mucoforten ainesosia. Se toimii todella hyvin minulle, joten olemme mieheni kanssa nyt erittäin tyytyväisiä.

Helppo ratkaisu

- Olin jo ennestään Wellvitan asiakas. Heillä on paljon hyviä tuotteita, joten huomasin heiltä löytyvän Mucoforte-ravintolisän, joka on tarkoitettu limakalvoille

Kapselit sisältävät pellavanviemenöljyä ja A-vitamiinia, joka auttaa edistämään limakalvojen pysymistä normaaleina. Se kuulosti Sussille juuri oikealta ratkaisulta. Hän tilasi tuotteen ja nykyään hän ei halua olla ilman näitä kapseleita.   

- Suosittelen Mucofortea lämpimästi. Se toimii todella hyvin minulle, joten olemme mieheni kanssa nyt superonnellisia, Sussi sanoo hymyillen.

[col=#20BB8B/Kuivia] aikoja? Normaaleilla limakalvoilla on suuri merkitys [col=#20BB8B/hyvinvointiimme.]

Kiinnostuitko?

Tee kuten Sussi ja tilaa Mucoforte tänään