Raskaat ja väsyneet jalat

”Näin ylläpidän nestetasapainoa jaloissani”

Bibbi on jalkojen päällä useita tunteja päivässä. Puutarhan omistajana hän aloittaa työt aikaisin ja lopettaa myöhään. Hän kastelee kasveja, kitkee rikkaruohoja ja palvelee asiakkaita. Bibbi rakastaa aktiivista elämää ja siksi harvoin istuu paikallaan. Joskus hänen jalkansa olivat niin väsyneet, että hänen oli käytettävä kompressiosukkia selvitäkseen päivästä. Energinen puutarhuri löysi helpotuksen kasvien maailmasta.

Peltokorte tukee munuaisten kykyä erittää nestettä ja kuona-aineita. Hibiskus edistää virtsateiden normaalia toimintaa ja voi auttaa vähentämään raskasta tunnetta jaloissa. Kalium edistää normaalin verenpaineen ylläpitämistä.

12-14 tuntia jalkojen päällä joka päivä

- Minun oli käytettävä kompressiosukkia, jotta jalkani jaksaisivat päivästä toiseen. Sukat olivat kuumat, varsinkin kesällä. Niiden pukeminen jalkaan oli myös hankalaa, kertoo Bibbi.

Hän veti kompressiosukat kuitenkin ylleen joka aamu ennen puutarhalle menoa, sillä hän oli kärsinyt jalkoihin kertyvästä nesteestä jo vuosien ajan. Useiden tuntien seisomisen jälkeen jalat tuntuivat niin raskailta ja väsyneiltä, että hänen olisi tehnyt mieli vain istua.

- Aloin pitää yhä useammin taukoja töissä, ja tauon jälkeen olis aina vaikea päästä taas liikkeelle. Se oli todella turhauttavaa, Bibbi huokaa.

Toiset olisivat ehkä luovuttaneet ja nostaneet jalat sohvalle, mutta ei Bibbi. Hän jatkoi töitä ja yritti kovasti olla välittämättä väsyneistä jaloistaan.

- Puutarhanhoito on intohimoni. Elän ja hengitän kasveista ja puutarhanhoitoa rakastavista asiakkaista, joten minulla ei ollut aikomustakaan lopettaa. Työnteko ei ollut kuitenkaan helppoa, kun jalkani tuntuivat niin väsyneiltä. Päivän päätteeksi ne olivat kuin betoniharkot, Bibbi sanoo.

Bibbi:

Lopputulos on paljon parempi kuin osasin kuvitella. Jalkani tuntuvat niin pirteiltä… Tämä on mahtavaa!!

Ei enää tukisukkia

Eräänä iltana Bibbi näki Facebookissa Nestevexin mainoksen. Nestettä kehossa -otsikko ja kuva hänen omia jalkojaan muistuttavista väsyneistä jaloista sai hänet tutkimaan mainosta tarkemmin.

- Ensimmäinen ajatus oli, että minun täytyy kyllä kokeilla tuotetta. Sen kummempia miettimättä totesin, että en menetä mitään, jos kokeilen. Ainakin olisin yrittänyt jotain. Lisäksi tablettien kasviperäiset ainesosat viehättivät minua, Bibbi sanoo.

Muutaman viikon tablettien käyttämisen jälkeen Bibbin jalat tuntuivat jo kevyemmiltä. Jalat eivät väsyneet niin helposti eivätkä läheskään yhtä usein, ja muutaman kuukauden kuluttua hän ei tarvinnut enää tukisukkiaan.

- Lopputulos on paljon parempi kuin osasin kuvitella. Jalkani tuntuvat niin pirteiltä. Nyt teen pitkiä kävelylenkkejä poikani koiran kanssa ilman, että jalkani muistuttavat olemassaolostaan. Se on aivan mahtavaa! Olen suositellut tuotetta monille tutuilleni, Bibbi toteaa hymyillen.

[col=#20BB8B/Kevyempi... Vahvempi... Pirteämpi.] Kokeile luontaistuotetta, joka tukee nesteen eritystä ja kuona-aineiden poistoa.

OLISIKO TÄMÄ TUOTE SINUA VARTEN?

Tee kuten Bibbi ja tilaa Nestevex tänään