Nestettä kehossa ja raskaat jalat

"Nyt saan taas laitettua kenkäni jalkaan helposti!"

Anna-Maria tietää, mitä on olla jatkuvasti liikkeellä, sillä hänen intohimonsa arkkitehtuuriin on vienyt häntä eri puolille maailmaa. Toisinaan hän on kamppaillut kehoon kertyneen nesteen kanssa. Hänen jalkoihinsa kertyi liikaa nestettä, joten kenkiä ja sandaaleja oli vaikea saada jalkaan. Hektisen arkkitehdin työn vuoksi Anna-Maria ei ehtinyt keskittyä ongelmaan, mutta kun hän jäi eläkkeelle, hän päätti tehdä asialle jotain. Hän löysi ratkaisun luonnosta.

Peltokorte tukee munuaisten kykyä erittää nestettä ja kuona-aineita. Hibiskus edistää virtsateiden normaalia toimintaa ja voi auttaa vähentämään raskasta tunnetta jaloissa. Kalium edistää normaalin verenpaineen ylläpitämistä.

Nestettä kehossa ja raskaat jalat

- Minulla on aina ollut taipumusta siihen, että kehooni kertyy liikaa nestettä. Muistelen, että se alkoi jo teini-iässä eikä se ole iän myötä muuttunut. Nesteen kertymisen huomasi erityisesti, jos olin seisonut tai istunut pitkään paikallani, kertoo Anna-Maria.  

Aamulla hänen jalkansa ja jalkateränsä tuntuivat mukavan keveiltä, mutta päivän päätteeksi tilanne oli aivan toinen. Jalat tuntuivat raskailta ja nestettä kertyi niin, että se oli huomioitava myös vaatetuksessa.

- Vaikka en ole enää työelämässä, olen edelleen melko aktiivinen. Matkustan paljon, käyn luennoilla, urheilen ja toimin vapaaehtoisena merivartiostossa. Se on erittäin palkitsevaa, mutta toisinaan kehoon kertyvä neste on aiheuttanut hankaluuksia. Jalkani olivat suurin haaste. Käytin vain pitkiä housuja ja mekkoja, sillä halusin piilottaa jalkani. Minun oli myös vaikea saada kenkiä jalkaan, sanoo Anna-Maria  

Hän oli kokeillut monia nesteenpoistovinkkejä, mutta ei ollut oikein tyytyväinen. Tilanne muuttui, kun Anna-Maria sai sähköpostiinsa Wellvitan uutiskirjeen, jossa kerrottiin kasviperäisestä valmisteesta juuri niihin haasteisiin, joiden kanssa hän kamppaili.

- Jalkani voivat edelleen aiheuttaa harmia, mutta sitä ei tapahdu enää niin usein. Jopa pitkään istuessa lennolla tai autossa, jalkani tuntuvat normaaleilta.

Luontaistuotteesta oli hyötyä

- Minulla oli ennestään hyviä kokemuksia Wellvitan tuotteista, joten oli helppo päätös kokeilla heidän uutta Nestevex-tuotetta. Nyt olen tyytyväinen valintaani, sanoo Anna-Maria.  

Muutaman viikon käytön jälkeen Anna-Maria huomasi tablettien vaikutuksen, erityisesti jaloissaan. Ne tuntuivat kevyemmiltä, ja hänen oli helpompi pukea kengät jalkaan lähtiessään ulos.  

- Jalkani voivat edelleen aiheuttaa harmia silloin tällöin, mutta sitä ei tapahdu enää niin usein. Jopa pitkään istuessa lennolla tai autossa, jalkani tuntuvat normaaleilta. Annan kyllä vahvan suositukseni Nestevexille. Sillä on ollut valtava merkitys jokapäiväiseen elämääni, toteaa Anna-Maria hymyillen.  

[col=#20bb8b/Kevyempi... Vahvempi... Pirteämpi.] Kokeile luontaistuotetta, joka tukee nesteen eritystä ja kuona-aineiden poistoa.

olisiko tämä tuote sinua varten?

Tee kuten Anna-Maria ja tilaa Nestevex tänään