”Vihdoinkin nukahdan helposti”

Pia muistelee vuosia jolloin nukahtamisongelmat hallitsivat hänen elämäänsä. Päivisin hän tunsi itsensä ärtyneeksi ja rättiväsyneeksi, mutta siitä huolimatta hän ei pystynyt iltaisin nukahtamaan. Pia yritti helpottaa nukahtamista monin keinoin, mutta vasta luettuaan Sedafortesta ja kokeiltuaan sen ainesosia, hän huomasi löytäneensä ratkaisun. Nykyään hän saa helposti unesta kiinni ja Pia nukkuu yönsä hyvin.

Kamomilla ja sitruunamelissa ovat rentouttavia, kun taas humalalla on rauhoittava vaikutus ja se edistää hyvää unta. Schisandra voi helpottaa stressinhallintaa.

Avioero pilasi unen

– Nukahtamisvaikeudet alkoivat avioeroni aikana. Ei ole mikään ihme, että elämänmullistukset vaikuttavat uneen, joten ajattelin ongelman menevän ohi itsestään. Mutta kun elämä palasi takaisin raiteilleen, nukahtaminen ei helpottunut, Pia muistelee.

– Makasin yö toisensa jälkeen sängyssä ja kääntelin kylkeä. Olin aivan lopussa, rättiväsynyt. Vaikka lopulta onnistuinkin nukahtamaan, tunsin oloni väsyneeksi, sillä yöunet jäivät liian lyhyiksi, Pia kertoo.

– Kokeilin kaikenlaista: join yrttiteetä, yritin meditoida ja kävin pitkillä kävely­lenkeillä koiran kanssa ennen nukkumaanmenoa. Mutta en ollut tyytyväinen. Lopulta yksi ystävistäni suositteli Sedaforte-ravintolisää. Ystävättäreni kertoi sen myötä alkaneensa nukahtaa helpommin, Pia kertoo.

Unettavista kasveista löytyi ratkaisu

Pia alkoi liikkua enemmän ja pyhitti iltansa rauhoittumiselle. Käytettyään Sedafortea jonkun aikaa Pia huomasi alkaneensa nukahtaa nopeammin. Hän nukkui läpi koko yön ja heräsi levänneenä.

– Sedaforte on ollut minulle toimiva tuote. Sen sisältämien yrittien ansiosta nukahdan nyt helpommin ja nopeammin. Otan yhden tabletin joka ilta ennen nukkumaan menoa. Nyt jaksan taas nauttia elämästä, Pia iloitsee.

- Muutaman viikon kuluttua jotain alkoi tapahtua. Tunsin yksinkertaisesti, että nukahdin helpommin. Jos otan Sedaforten joka ilta tuntia ennen nukkumaanmenoa, nukahdan nopeammin ja nukun hyvin.

Älä tyydy kireään ja levottomaan oloon, vaan purjehdi rennosti kohti höyhensaaria Sedaforten ainesosien myötävaikutuksella.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Pia ja tilaa heti Sedaforte