"Vihdoinkin selätin vatsan turvotuksen"

Linda on aina pysynyt hyvässä kunnossa ja syönyt terveellisesti. Silti hänen vatsansa paisui päivittäin iltaan mennessä. Ei ollut väliä, miten hän oli syönyt päivän aikana. Sitten hänelle suositeltiin Macoform Plussaa, jonka aktiiviaineet tehostavat ruoansulatusta.

Fenkolinsiemenet, kamomillankukat ja piparmintun lehdet edistävät normaalia ruoansulatusta sekä voivat torjua ilmavaivoja ja vatsaongelmia. Kamomilla vähentää ilmavaivoja.

Olo kuin ilmapallolla

– Olen aina ollut suhteellisen kapoinen ja syönyt terveellisesti olematta siinä fanaattinen. Olen pitänyt itseni hyvässä kunnossa. Varsinkin siksi tuntui epäoikeudenmukaistelta, että iltaisin minulla oli aina vatsan turvotusta, Linda kertoo.

– Ei ollut väliä söinkö vihanneksia, kuitua vai pikaruokaa. Tuntui aina siltä, kun olisin niellyt ilmapallon, joka ei suostunut puhkeamaan. Etsin helpotusta terveysruoista, mutta en löytänyt minulle sopivaa ratkaisua.

Vauvaa odottaessa sitä ei huomannut

–  Tulin raskaaksi pari vuotta sitten ja silloin en ajatellut ongelmaa, mutta alitajuisesti tiesin ongelman palaavan synnytyksen jälkeen. Pienen tyttäreni syntymän jälkeen havaitsin, että oikeastaan ongelma oli ollut koko ajan, mutta sitä ei odotuksen aikana huomannut. Silloin keho käyttäytyy niin eri tavoin, Linda jatkaa ja hänen kätensä hakeutuvat vatsalle.

-Nykyään otan Macoform Plussan hieman ennen päivän kahta pääateriaa, eikä minulla ole enää raskasta tunnetta vatsassani. Tiedäthän sellaista, kun haluat vain avata housusi ja heittäytyä sohvalle.

Vaihdoimme kokemuksia äitiryhmässä

– Tuoreena äitinä havaitsin, että äitien ryhmissä puhuttiin avoimesti kaikista asioista. Myös vatsan turvotuksesta.

– Siellä minulle suositeltiin Macoform Plussaa. Sain eräältä ryhmäläiseltä pakkauksen kokeeksi ja ei kulunut kauan, kun minä tunsin ja me molemmat havaitsimme olemuksessani eron.

Macoform Plussan ainesosat taklaavat turvotusta

– Otan päivittäin kaksi tablettia ennen ruokailua, eikä vatsani enää paisu. Vatsani ei tunnu raskaalta. Minun ei tarvitse aukaista housuja ja heittäytyä sohvalle, vaan voin sekä kotona että töissä pyyhältää täysillä eteenpäin. Olen saanut vatsani hallintaan ja se on kultaakin arvokkaampi asia arjessa, Linda hymyilee.

Toimivalla ruoansulatuksella jätät taaksesi tukalan olon, turvonneen vatsan, happamat röyhtäykset ja ilmavaivat.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Linda ja tilaa Macoform Plus heti