"Seksielämäni heräsi eloon"

64-vuotias Frederik on aina nauttinut hyvästä seksielämästä. Siksi olikin iso kolaus, kun ongelmat makuuhuoneen puolella alkoivat. Ei tehnyt mieli seksiä. Himot sai kuitenkin palautettua helpommin kuin hän olisi uskaltanut edes toivoa.

Virizil on miesten seksuaalisuuden tukemiseen suunniteltu luontaistuote. Ginseng edistää erektiota ja ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaa. Se voi myös ylläpitää hyvää seksielämää. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä.

Jouduin kielteiseen kierteeseen

Frederik tiesi entuudestaan, että miehillä voi olla iän myötä ongelmia haluttomuuden ja kestävyyden kanssa. Hän ei vain koskaan kuvitellut, että hän kuuluisi itse siihen joukkoon.

Hän oli aktiivinen ja energinen mies sekä ulkona että sisällä sekä luovakin vielä. Kun Frederik loukkasi olkapäänsä, aiheutti se monia asioita, jotka vaikeuttivat kovan tahdin ylläpitämistä

- Olin koko ajan valtavan väsynyt ja voimaton, mikä puolestaan vaikutti kaikkiin elämäni osa-alueisiin. Suurimman eron huomasin kuitenkin makkarin puolella. En suoriutunut siellä kuten ennen ja olin tyytymätön kestävyyteeni. Sekä puhti että halu oli poissa ja tunsin oloni täysin tyhjäksi, Frederik kertoo.

Se oli vaikeaa aikaa fyysisesti, mutta myös henkisesti. Arki oli ollut täynnä hauskoja aktiviteetteja aina pojan kanssa kuntoilusta luoviin projekteihin asti. Ongelmat olkapään kanssa imivät ilon arjesta pois. Frederik ei kuitenkaan aikonut heittää pyyhettä kehään.

- Nyt tuntuu taas normaalilta. Tiedäthän, kun on juuri herännyt aamulla. Miehet kyllä ymmärtävät tarkalleen, mitä tarkoitan, Frederik nauraa.

Sain kestävyyttä makkariin

- Olen mies parhaassa iässäni. Nyt on aika ottaa rennosti ja nauttia elämästä, tuumasi Frederik itselleen ja alkoi hakea vaihtoehtoja.

Frederik hakeutui hoitoon olkapäänsä vuoksi, mutta hän sai neuvoja myös muiden ongelmien ratkaisemiseen. Hän kuuli ensi kertaa ginsengin vaikutuksesta kestävyyteen ja energisyyteen. Luonnollinen ainesosa herätti heti hänen kiinnostuksensa. Hän aloitti Virizilin ja hänen aamuistaan on tullut miellyttävämpiä.

- Wellvitan mainos Virizilista oli kuin minulle kirjoitettu. Virizil vaikutti juuri minulle sopivalta ja se sisälsi kuin sisälsikin myös ginsengiä! Tilasin heti pakkauksen, enkä pettynyt. Itse asiassa ei kestänyt kauan, kun aloin tuntea jo asioita, Frederik kertoo innostuneesti.

Ole tyytyväinen miehuuteesi ja laita kestävyys, energiatasot ja fyysinen hyvinvointi kohdilleen. Laita samalla myös seksielämäsi raiteilleen.

Energisyys, erektio ja kestävyys kunnossa

- Ginseng on todella tuonut minulle lisää energiaa ja kestävyyttä sekä edistänyt halukkuutta. Olo tuntuu jälleen omalta itseltäni ja se on hieno tunne. Nyt jaksaa taas kuntosalilla ja vällyjen välissä, Frederik toteaa tyytyväisenä hymyillen.

Sen jälkeen, kun hän aloitti Virizilin, hänen aamuistaan on tullut miellyttävämpiä ja Frederik herää iloisin mielin. Hän on valmiina päivään ja täynnä energiaa.

- Tämä alkaa tuntua taas normaalilta. Tiedäthän, kun olet juuri herännyt aamulla. Miehet ymmärtävät tarkalleen mitä tarkoitan, Frederik naurahtaa. Hän on jo suositellut Viriziliä monille tuttavilleen ja toivoo, että he voivat hyötyä yhtä paljon luonnollisista ainesosista.

- Arjesta on tullut taas hauskaa. Nyt olen itse asiassa se, joka tekee aloitteen kuntosalille menemisestä poikani kanssa. Ja voin myös paljastaa, että myös romantiikan puolella sujuu enemmän kuin hyvin, Frederik toteaa tyytyväisenä.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Frederik ja tilaa Virizil heti