Uusi rakkaus kukoistaa

Kun Helge tapasi Alicen, se oli menoa heti. Molemmat olivat leskiä, eivätkä olleet löytäneet uutta onnea ennen kuin kohtasivat toisensa. Muutaman rakkauden huumaavan vuoden jälkeen Helge alkoi kuitenkin kokea haasteita makuuhuoneessa. Keho ei toiminut kuten haluaisi ja aina ei oikein ollut energiaa. Helge tarttui tilaisuuteen löytäessään ravintolisän, joka edistää hyvää seksielämää. Nykyään hän nauttii aktiivisesta avoliitosta ja tuntee itsensä taas mieheksi.

Virizil on tuote miehille. Ginseng edistää optimaalista kestävyyttä, energiaa ja elinvoimaa. Se myös edistää erektiota ja ylläpitää hyviä seksuaalisuhteita.

Miehen vaihdevuodet

- Iän karttuessa jouduin huomaamaan, että fyysinen suorituskyky ei ollut enää entisensä. Halua kyllä oli, mutta keho ei oikein pysynyt mukana, 69-vuotias Helge sanoo. Monien miesten tavoin hänkin huomasi, että keho ei pysy fyysisesti henkisen kehityksen perässä.

- Ajattelin, että minulla on varmaankin miesten vaihdevuodet. Keho muuttuu, kun testosteronitasot laskevat. Se alkoi näkyä suhteessamme, Helge kertoo.    

Helge jaksoi arjessa pelata golfia ja pöytätennistä, olla mukana yhdistystoiminnassa sekä työskennellä osa-aikaisesti kirjanpitäjänä. Makuhuoneessa tilanne oli kuitenkin toinen.  

- Tunsin fyysisen “makuuhuonekunnon” todella heikkenevän. Niinpä aloin miettiä, miten voisin siihen vaikuttaa. 

- Muutaman viikon jälkeen tunsin itseni energisemmäksi ja miehisyyteni palasi hiljalleen takaisin. Olin jo ehtinyt unohtaa, että on olemassa sellainen asia kuin “aamumies”.

Palautunut energia

Eräänä päivänä Helge näki Virizil-ravintolisän mainoksen. Siinä kerrottiin, että Virizilin sisältämät ainesosat voivat auttaa edistämään energiaa, kestävyyttä ja fyysistä suorituskykyä. Se herätti Helgen kiinnostuksen.   

- Tilasin heti kolme pakkausta. Koin vaikutuksen suhteellisen nopeasti, sillä muutaman viikon kuluttua minulla alkoi olla huomattavasti enemmän energiaa ja miehisyyteni heräsi kukoistukseen. Olin täysin unohtanut, että on olemassa sellainen asia kuin “aamumies”, Helge naurahtaa.  

- Suosittelen ehdottomasti Viriziliä miehille, joilla on samanlaisia haasteita kuin minä olen kokenut. Se on toiminut minulle todella hyvin, Helge kertoo.  

Ole tyytyväinen [col=#20bb8b/miehuuteesi!] Kestävyyttä, energiaa ja fyysistä hyvinvointia. Laita [col=#20bb8b/seksielämäsi] raiteilleen.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Helge, tilaa Virizil jo tänään

Muutaman rakkauden huumaavan vuoden jälkeen Helge alkoi kuitenkin kokea haasteita makuuhuoneessa. Keho ei toiminut kuten haluaisi ja aina ei oikein ollut energiaa. Helge tarttui tilaisuuteen löytäessään ravintolisän, joka edistää hyvää seksielämää. Nykyään hän nauttii aktiivisesta avoliitosta ja tuntee itsensä mieheksi…