VIRIZIL & GINSENG

Näin teet naapurisi kateelliseksi

Ginseng tarjoaa jykevää tukea seksielämän eri osa-alueille: erektiolle, kestävyydelle, energisyydelle, elinvoimaisuudelle sekä fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille.

Iltaisin alkaa peitto heilua – ja naapureiden iloksi meluhaitta nousta tämän räväkän ravintolisän myötä, sillä sen sisältämä ginseng on luonnollinen piristysruiske seksielämälle.

Pitkäjänteisellä käytöllä tämän lemmenyrttien kuninkaan avulla saat naapurin kuin naapurin kateelliseksi.

Teimme tuotteesta myös gluteenittoman, maidottoman ja vegaanisen, etteivät makkarista kuuluvat äänet yllätä kumppaniasi tai aiheuta vahingoniloa seinän toisella puolella.

[col=#ffffff/Virizil -] [col=#20BB8B/Piristysruiske] [col=#ffffff/seksielämälle]

Virizil miehille kehitetty luontaistuote, joka sisältää ginsengiä. Meidän latvaosasta valmistettu ginseng-uute on vahvaa. Päiväannos
sisältää noin 12 milligrammaa ginsenosideja. Se edistää erektiota ja ihanteellista kestävyyttä, energiaa sekä elinvoimaa.

Virizil sisältää myös sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Viriziliä tulee ottaa päivittäin toivotun vaikutuksen saavuttamiseksi ja voi kestää muutaman viikon ennen kuin vaikutus alkaa tuntua.

Virizil

Piristysruiske seksielämälle

Ginsengista, sinkistä ja aminohapoista valmistettu Virizil on Wellvitan miesten seksuaalisen hyvinvoinnin tuote. Ginseng edistää erektiota, kestävyyttä ja energiatasoa. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä.

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 90 tablettia/joka kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Vain 1.47 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Me Wellvitalla pyrimme siihen, että asiakkaamme ovat aina 100 % tyytyväisiä toimitukseen, asiakaspalveluun ja Virizilin laatuun. Lupaamme:

Haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden, joten ota meihin yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@wellvita.fi tai puhelimitse 09-615 00 516, jos jokin asia askarruttaa mieltäsi. Onko Virizil sinulle jo entuudestaan tuttu ja haluat suositella tuotetta? Ole meihin yhteydessä.

Palvelemme sinua ma-to 8-16 ja pe 8-14.30.

Virizil 90 tablettia / 66 g

Kasviuute-mineraalivalmiste

Virizil miehille kehitetty tuote, joka sisältää ginsengiä. Se voi parantaa erektiota ja edistää ihanteellista kestävyyttä, energiaa sekä elinvoimaa. Virizil sisältää myös sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Viriziliä tulee ottaa päivittäin toivotun vaikutuksen saavuttamiseksi ja voi kestää muutaman viikon ennen kuin vaikutus alkaa tuntua.

Suositeltu päiväannos (aikuiset):​ 3 tablettia /vrk.
Tabletit niellään kokonaisina veden kanssa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Päiväannos sisältää:

3 tabl.

 
Ginseng-uute 15 mg
 

Aminohapot

3 tbl.

RDA* 

L-sitrulliini 500 mg
L-arginiini 500 mg
Sinkki 5 mg 50

*% päivittäisestä aikuisten saantisuosituksesta

Ainesosat:
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), L-sitrulliini, L-arginiini, maltodekstriini, sinkkiglukonaatti, ginsenguute (Panax ginseng C.A. Meyer), pintakäsittelyaine: sellakka.

Säilytys:
Kuivassa, suojattuna valolta ja lämmöltä. Ei pienten lasten ulottuville.

Värieroja saattaa ilmetä.

Valmistettu Wellvitalle.

Markkinoija: Wellvita, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas, www.wellvita.fi

Kuluttajapalvelu (FI): Puh. 09 615 00 516 (pvm/mpm)


Työskentelemme jatkuvasti tuotteidemme kehittämiseksi ja parantamiseksi, ja siksi toisinaan tuotteidemme ainesosissa voi tapahtua pieniä muutoksia.
Pakkaustiedot ovat aina ajantasalla, mutta markkinoilla voi siirtymäaikana olla kahdenlaisella etiketillä varustettua samannimistä tuotetta. Tuotteen koostumus vastaa aina pakkauksen etiketissä olevia tietoja.


Virizil - kosttillskott - 90 tabletter / 66 g

Växtextrakt-mineral-produkt

Virizil är utformad speciellt för män. Produkten innehåller bl.a. ginseng, som kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan växten bidra till att främja erektion och upprätthålla ett gott samliv. Virizil innehåller även mineralet zink, som hjälper till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet samt en normal fertilitet och reproduktion. Tabletterna ska tas dagligen för att uppnå rätt effekt, men det kan ta några veckor innan skillnaden känns.

Rekommenderad daglig dos (vuxna män): 3 tabletter dagligen.

Tabletterna sväljs hela med vatten. 
Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Innehåll per daglig dos:

3 tabl.

 
Ginsengextrakt 15 mg
 

Näringsämnen:

3 tabl.

% RI*

L-citrullin 500 mg
L-arginin 500 mg
Zink 5 mg 50

* % av dagligt referensintag (för vuxna)

Ingredienser: 
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), L-citrullin, L-arginin, maltodextrin, zinkglukonat, ginsengextrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), ytbehandlingsmedel (shellack).

Producerat för:
Wellvita, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas, www.wellvita.fi

Förvaring: 
Förvaras torrt och skyddas mot ljus och värme.
Förvaras utom räckhåll för små barn.

Färgskillnad kan förekomma.