Kaksi haastetta - yksi ratkaisu

Tiedät varmasti seuraavan tunteen. Hiilihydraatteja ja rasvaa sisältävän ison aterian jälkeen tuntuu siltä, että vatsasi pullistuu erityisen suureksi. “Huh, tunnen itseni lihavaksi juuri nyt”, saatat ajatella. Onko kyseessä ylipaino vai ilma?

Valitettavasti toinen ei sulje pois toista. Se voi olla helposti molempia.

Ensinnäkin vatsasi kamppailee sulatellakseen rasvaista ruokaa ja tuottaa kaasua, joka aiheuttaa turvotusta. Toiseksi, pitkällä aikavälillä kalorit jäävät ylimääräisinä kiloina vatsasi ympärille.

Macoform Plus voi auttaa näiden molempien haasteiden kanssa.

Taistele ylipainoa ja turvotusta vastaan

Macoform Plus sisältää fenkolinsiemen-, kamomillankukka-, ja piparminttu-uutteita. Lisäksi se sisältää artisokkaa, joka voi vähentää turvotusta ja edistää painonpudotusta. Artisokka auttaa myös alentamaan rasvan määrää veressä. Kamomilla edistää rasva-aineenvaihduntaa ja sillä on myös laihtumista edistävä vaikutus.

[col=#20BB8B/Ilmaa vatsassa, epämiellyttävä olo ja ylipainoa!] Laita vauhtia rasva-aineenvaihduntaan luonnon raaka-aineilla.

Vähemmän rasvaa veressä

Auttaa sinua laihtumaan

Pysyvässä painonpudotuksessa ei ole olemassa oikotietä onneen. Painonpudotus vaatii kärsivällisyyttä ja elämäntapamuutoksia terveellisempään suuntaan. Kun otat kaksi Macoform Plus -tablettia joka päivä, voit saada tukea painonpudotukseen.

Ateriasta saatavat ravintoaineet varastoituvat elimistöömme, ja näitä energiavarastoja käytämme lihasten aineenvaihduntaan, kun olemme aktiivisia. Elimistön “energiamatematiikka” on melko armotonta, sillä jos energian saanti on suurempaa kuin kulutus, niin se johtaa lihomiseen. Avainasemassa on siis terveellinen ruoka ja aktiivisuuden lisääminen. Valitse itseäsi miellyttävä harrastus, pyöräily, tanssi, uinti tai kävely - valinta on sinun.

Macoform Plus on hyvä lisäapu niille, jotka haluavat laihtua. Ota yksi tabletti puoli tuntia ennen lounasta ja samoin ennen päivällistä. Tabletit sisältävät tiivistettyjä kasviuutteita, jotka vaikuttavat kehon ruoansulatukseen. Lisäksi ne voivat auttaa kehoasi alentamaan veren rasvojen määrää, joka edistää painonpudotusta.

Rasva, maksa & sappi

Auta maksaasi vauhdittamaan rasva-aineenvaihduntaa

Kestääkö vatsasi rasvaista ruokaa? Rasvaisen ruoan sietokyvyn salaisuus on vilkastuttaa ruoansulatusnesteiden, kuten sapen tuotantoa maksassa. Tässä voivat auttaa artisokan tiivistetyt aineet.

Ruoan matka ruoansulatuskanavan läpi on jo hyvässä käynnissä, kun saat lautasesi tyhjäksi. Monet luulevat, että ruoansulatus tapahtuu vain vatsassa ja suolistossa, mutta maksalla on aivan yhtä tärkeä rooli. Maksa vastaa ruokamme rasvojen käsittelystä ja se on kuin lajittelukeskus, joka huolehtii kuona-aineiden hajottamisesta.

Monille meistä, jotka rakastamme hyvää pihviä ja pidämme herkullisista jälkiruoista, sappinesteen tuotanto on tärkeää. Sappineste on ruoansulatuskanavan neste, jonka avulla rasva hajoaa maksassa ja imeytyy suolistossa. Vaikka rasvalla on huono maine, se on tärkeä energiaa antava ravintoaine. Keho siis tarvitsee rasvaa. On hyvä suosia tyydyttymättömiä rasvoja ja pitää tyydyttyneiden rasvojen saanti kohtuudessa. 

ilmavaivat, röyhtely ja kaasua vatsassa

Vältä turvotusta ja epämukavuutta

Aterian jälkeinen turvotus ja röyhtäily on merkki siitä, että ruoansulatus ei toimi kunnolla. Hitaasti toimivassa ruoansulatuksessa, ruoka kerääntyy paksusuoleen aiheuttaen käymisprosessin, joka tuottaa erilaisia kaasuja ja aiheuttaa vatsan turvotusta.

Monille on tuttu tunne, että aamusin vatsa on litteä, mutta päivän mittaan nautitun ruoan myötä vatsa paisuu, tulee ilmavaivoja ja epämukava olo.

Ilman karkailu suolistosta joko röyhtäyksenä tai pieruna koetaan usein epäsovinnaiseksi. Turvonnut vatsa on usein myös kosmeettinen ongelma epämukavan olotilan lisäksi.

Tarjoamme sinulle ratkaisun. Macoform Plus -ravintolisän kasviuutteiden yhdistelmä tekee hyvää vatsalle ja auttaa tehostamaan ruoansulatusta.

Kasvipohjainen

Oletko kasvissyöjä? Macoform Plus on valmistettu täysin ilman eläinperäisiä ainesosia ja soveltuu siten kasvipohjaiseen ruokavalioon. 

Mahtava artisokka

Miksi artisokka on niin hyvä vatsalle? Teräväkärkiset lehdet omaava kasvi sisältää arvokkaita ravintoaineita, muun muassa karvasta synariinia, joka stimuloi sapen tuotantoa, auttaa sulattamaan ravinnon rasvoja ja imeyttämään rasvaliukoisia vitamiineja ruoasta. Artisokka voi vähentää rasvojen määrää veressä ja edistää painonpudotusta.

Artisokkauutetta kutsutaan joskus artisokan lehtiuutteeksi, koska se uutetaan kasvin latvassa olevasta lehtimäisestä kruunusta. Artisokalla on pitkä historia perinteisenä vatsavaivojen helpottajana.

Macoform Plussan artisokkauute on erittäin vahvaa ja se on standardoitu 5 prosenttiseksi synariiniksi.

Piparminttu

Piparminttu (Mentha piperita) uutetaan kukkivista piparmintukasveista. Monivuotinen kasvi sisältää aromaattista öljyä, jossa on myös mentolia. Piparminttu-uutetta on käytetty tuhansien vuosien ajan turvotuksen ja ilmavaivojen lievittämiseen.

Kamomilla

Kamomilla (Matricaria recutita) kuuluu asterikasveihin. Kamomillakasvin latvoista valmistetaan teetä, nestemäisiä uutteita, kapseleita ja tabletteja. Kamomillaa on perinteisesti käytetty tuhansien vuosien ajan normaalin ruoansulatuksen tukena. Se voi myös edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja laihtumista.

Fenkolinsiemen

Fenkoli (Foeniculum vulgare) on Umbelliferae-heimoon kuuluva monivuotinen kasvi Välimeren rannikolta. Kasvia pidetään yhtenä historian vanhimmista viljelykasveista ja on olemassa tietoja siitä, että sitä kasvatettiin jo Rooman aikoina sekä muinaisessa Egyptissä. Fenkolin siemenille on ominaista makea aromi ja katkera maku. Vatsamme rakastavat siemeniä niiden ruoansulatusta edistävän kyvyn ansiosta.

Macoform Plus niellään kokonaisena veden kanssa. 2 tablettia päivässä suurimpien aterioiden yhteydessä.

Macoform Plus

Kaksinkertainen helpotus vatsallesi

Macoform Plus sisältää artiskokkaa, joka stimuloi ruansulatusta, vähentää turvotusta ja vatsavaivoja. Artisokka voi myös vähentää rasvojen määrää veressä ja edistää painonpudotusta. Fenkolinsiemenet, kamomillankukka ja piparminttu voivat torjua ilmavaivoja ja vatsan turvotusta. Kamomilla edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja laihtumista.

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 120 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Vain 0.73 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitan tyytyväisyystakuu

Tarjoamme tälle tuotteelle tyytyväisyystakuun, sillä haluamme, että olet tyytyväinen Wellvitalta tilattuihin tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 3 kuukauden käytön jälkeen, annamme sinulle 10 euron alennuksen, jonka voit käyttää valitsemaasi tuotteeseen. Jos haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun tai saada lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-615 00 516.