Virtsaa normaalisti

MIEHET & TERVEYS

WC-käyntien määrä lisääntyy yleensä iän myötä. Tämä on luonnollista, mutta se voi silti tuntua ikävältä arjessa, eikä vähiten yöllisten vessaressujen vuoksi.

Jos olet keski-ikäinen tai sen ylittänyt mies, olet ehkä myös huomannut, että virtsaaminen on muuttunut. Se on täysin luonnollinen osa miesten elämää ja yleensä melko vaaratonta. Tämä, jos mikä on sellainen muutos, jonka moni haluaa saada hallintaan ja se itseasiassa onkin mahdollista.

Wellvitan suosituin tuote ja syystäkin

Wellvitan Prostabona Plussan luontaiset ainesosat tukevat sekä virtsaamiseen että tervettä eturauhasta. Sen sisältämät pellavansiemenet edistävät eturauhasen normaalia toimintaa keski-iän ylittäneillä miehillä. Sen sisältämät fenkolinsiemenet edistävät normaalia virtsaamista ja virtsan erittymistä. Voit lukea lisää Prostabona Plussasta täältä.

ASIAKASTUTKIMUS: 91% suosittelee
Prostabona Plus on vain muutamassa vuodessa noussut parhaiten myyväksi tuotteeksemme ja selityksenä lienee korkea asiakastyytyväisyys.

Asiakaskyselyssä peräti 91 prosenttia käyttäjistä kertoi suosittelevansa sitä muille. Lisäksi 81 % antoi Prostabona Plussalle arvosanan 3-5 väliltä, kun heiltä kysyttiin, miten hyvin kasvit toimivat heidän kohdallaan. Pisteet kattoivat väittämät: hyvä, erittäin hyvä ja täydellinen.

Prostabona Plus

Eturauhasen hyvinvointiin

Pellavan- ja fenkolinsiemenistä sekä sinkistä valmistettu Prostabona Plus on Wellvitan suosittu eturauhastuote. Pellavansiemenet ylläpitävät normaalia eturauhasta ikääntyvillä miehillä sekä fenkolinsiemenet edistävät normaalia virtsaamista ja virtsaneritystä.

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 60 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Vain 0.73 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitan tyytyväisyystakuu

Tarjoamme tälle tuotteelle tyytyväisyystakuun, sillä haluamme, että olet tyytyväinen Wellvitalta tilattuihin tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 3 kuukauden käytön jälkeen, annamme sinulle 10 euron alennuksen, jonka voit käyttää valitsemaasi tuotteeseen. Jos haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun tai saada lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-615 00 516.

Iän myötä kasvava ”kiivi”


Eturauhanen, joka tunnetaan myös nimillä lisäsukupuolirauhanen tai prostata, kasvaa vähitellen iän myötä. Tosiasiassa melkein kaikilla miehillä on suurempi eturauhanen, kun he täyttävät 65 vuotta kuin mitä se oli 25-vuotiaana. On tavallista ja usein myös vaaratonta, että monet saattavat kokea muutoksia virtsaamisessaan.*

*Virtsaamisongelmat voivat johtua sairaudesta, joka on lääkärin hoidettava. Jos sinulla on vakavia ongelmia tai ongelmasi pahenevat, suosittelemme, että hakeudut lääkärin hoitoon.